Αξίζει να βάλεις Ανιματέρ (Κλόουν - Ταχυδακτυλουργός - Μάγος) σε παιδικό πάρτι;


Στόχος του είναι να κάνει την ημέρα της γιορτής ή των γενεθλίων του παιδιού ξεχωριστή, να ευχαριστηθούν όλοι και να εντυπωσιάσετε μικρούς και μεγάλους καλεσμένους. Οι κλόουν και ανιματέρ, είτε έχει γενέθλια το αγόρι σου είτε το κορίτσι σου, θα σκορπίσουν το γέλιο στο πάρτι σας με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα.

Αξίζει να ξοδέψεις 50 ε (το 2023) για να φέρεις ανιματέρ στον χώρο του πάρτι, και μπορείς να επιλέξεις από τις δραστηριότητές του αυτές που εσύ θέλεις να ενσωματώσεις στο παιδικό σου πάρτι!
Σε ένα παιδικό πάρτι που εμψυχώνει ένας κλόουν, παίζονται ομαδικά παιχνίδια με κάθε είδους αντικείμενα, ταιριαστά με την ηλικία των περισσότερων παιδιών. Οι πιο πολλοί ανιματέρ έρχονται στο πάρτι με ηχείο και μικρόφωνο με πολλά τραγούδια και κάνουν τα παιδιά να χορεύουν, παίζουν και να ξεφαντώνουν. Άλλοι, γνωρίζουν και face painting, ώστε να μεταμορφώσουν τα προσωπάκια των παιδιών κατά τη διάρκεια του πάρτι!
Αν έχεις κήπο στο σπίτι, μπορεί να οργανώσει τσουβαλοδρομίες και αθλητικά παιχνίδια, κυνήγι χαμενου θησαυρού, όπου οι ανιματέρ θα εκτονώσουν την ενέργεια των μικρών καλεσμένων.

Τι κάνει ο Ανιματέρ (Κλόουν - Ταχυδακτυλουργός - Μάγος) σε παιδικό πάρτι;


- ο ανιματέρ μπορεί να είναι ντυμένος είτε με την στολή του κλόουν είτε με οποιοδήποτε κοστούμι παιδικού ήρωα του ζητήσεις (Μπορείς να φέρεις στο πάρτι τον αγαπημένο ήρωα του παιδιού, τον Spiderman, τον Batman, τον Iron man, τον Superrman, τη Χιονάτη, μια νεράιδα, την Elsa από την Frozen, ένα Unicorn (Μονόκερο) ή την Tinkerbell!!!).
- κάνει τους καλεσμένους στο παιδικό πάρτυ ή την εκδήλωση να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.
- εμψυχώνει για να συμμετέχουν όλοι ενεργά με την παρότρυνση και υπό την καθοδήγησή του, με ομαδικά, μουσικοκινητικά χορευτικά και διαδραστικά παιχνίδια, θεατρικό παιχνιδι ή λύνοντας ένα κυνήγι χαμένου θησαυρού.
- προκαλεί τα παιδιά να λύσουν διασκεδαστικούς γρίφους, αφού αντικείμενα θα κρύβονται μέσα στο σπίτι ή στον εξωτερικό χώρο όπου θα γίνει το παιδικό πάρτι.
- βάζει ωραία μουσική για χορό
- λέει αστείες και μοντέρνες σπαζοκεφαλιές που πάντα ξετρελαίνουν όλα τα παιδιά!
- οργανώνει ομαδικά παιχνίδια ισορροπίας που θα καθηλώσουν τα παιδιά!
- οργανώνει χιουμοριστικούς διαγωνισμούς και κυνήγι θησαυρού!
- κάνει εντυπωσιακά μαγικά κόλπα μπροστά στα μάτια των παιδιών (αν είναι και Ταχυδακτυλουργός - Μάγος)
- κάνει face painting – ζωγραφική προσώπου που αρέσει σε πολλά παιδάκια!
- δημιουργεί πανέμορφες μπαλονοκατασκευές για όλα τα παιδιά του πάρτι, όπως λουλούδια, σκυλάκια, σπαθιά, κτλ!
- οργανώνει survivor games, bubble show και αλλα.
Τα παιδιά ξετρελαίνονται με τα πάρτι γιατί διασκεδάζουν! Αξίζει, ακόμη κι αν έχεις λίγα χρήματα, να διαθέσεις για κλόουν στο πάρτι. Τα παιδιά θυμούνται τις εκπλήξεις, τη χαρά και τον χορό, όχι τι έφαγαν! Αν δεν σου περισσεύουν χρήματα, κανόνισε κάποιον φίλο - συγγενή να έρθει να ασχοληθεί με τα παιδιά ώστε να κάνει ένα στοιχειώδες πρόγραμμα ανιματέρ (μουσική για χορό, καραόκε, face painting, κυνήγι θησαυρού για μεγαλύτερα παιδιά).


Δες έξυπνες ιδέες για παιδικό πάρτι γενεθλίων, για το μενού ή την οργάνωση γενικά!



© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!