ΘέΛεΙς φΡέΣκΑ ΝέΑ ?  
Βρες μας και ακολούθησέ μας, παντού!


Facebook 

Google+

Twitter
Παραμύθι με ομοιοκαταληξία για παιδιά ηλικίας 4+

Ψάξε εδώ

Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Δωρεάν φύλλα ζωγραφικής για προνήπια & νήπια!

 

Μαθαίνω τα χρώματα με ζωγραφική


Βρες εδώ και κατέβασε στον υπολογιστή σου ή εκτύπωσε αμέσως  μεγάλη ποικιλία από εργασίες με τα χρώματα για μικρά παιδιά, ώστε να τα μάθουν και να τα ξεχωρίζουν.

 Βρες το μαύρο αλλά και το άσπρο, το μπλε και το κόκκινο για εκτύπωση! Βρες κι εκτύπωσε το μωβ και το πράσινο, και τα υπόλοιπα...


Μαθαίνω τα χρώματα

Οι εργασίες ανανεώνονται συνεχώς! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεσαι πρώτος για τις καινούριες εργασίες για εκμάθηση των χρωμάτων που ανεβαίνουν!

 

Μαθαίνω να γράφω με ασκήσεις προγραφήςΒρες εδώ και κατέβασε στον υπολογιστή σου ή εκτύπωσε αμέσως  μεγάλη ποικιλία από εργασίες προγραφής για παιδιά από 1 έτους έως πριν το Νηπιαγωγείο.

Κατέβασε για το καμάρι σου ή τα..καμάρια σου όλες τις προγραφικές ασκήσεις, ώσπου να μάθουν όλα τα γράμματα!  Βρες κυκλικές και ίσιες γραμμούλες,  καμπύλες, κύκλους ως το Όμικρον! Μάθε το να γράφει! Όλες οι ασκήσεις είναι έτοιμες για εκτύπωση!

Τα πάντα! Και οι εργασίες ανανεώνονται συνεχώς! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεσαι πρώτος για τις καινούριες προγραφικές  εργασίες που ανεβαίνουν!


 

 

Login για εκπαιδευτικό υλικό Νηπιαγωγείο - Δημοτικό - Αγγλικά - ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Πάτα "Μου αρέσει!" Θα μαθαίνεις από τους πρώτους τα νέα που ανεβαίνουν!