Δωρεάν μαθήματα ΑγγλικώνΠολλοί γονείς αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και ίσως δεν μπορούν να γράψουν τα παιδιά τους σε κάποιο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών. Ίσως να μην μπορούν ούτε τα βιβλία Αγγλικών να αγοράσουν... Είναι πολύ όμορφο να μπορούμε εμείς από την πλευρά μας να τους βοηθήσουμε να κάνουν στο σπίτι, μόνοι τους,

δωρεάν μαθήματα Αγγλικών

στα παιδιά τους.  Αν η μαμά ή ο μπαμπάς έχει τον απαραίτητο χρόνο το απόγευμα, μπορεί να κατεβάσει από το click-me.gr όλες τις σημειώσεις για την Αγγλική Γλώσσα και να ξεκινήσει να κάνει μαθήματα στο σπίτι, στο παιδί ή στα παιδιά του. Το εκπαιδευτικό υλικό για τα Αγγλικά συνεχώς ενημερώνεται, χάρη στους εθελοντές καθηγητές Ξένων Γλωσσών, φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας.
Κάποιοι φοιτητές, δυσκολεύονται οικονομικά επίσης, και ίσως χρειάζονται κάποιο εκπαιδευτικό υλικό ώστε να ξεκινήσουν να κάνουν μαθήματα Αγγλικών σε μικρά παιδιά. Άλλοι πάλι, καθηγητές Αγγλικών στα πρώτα τους βήματα, προτού να φτιάξουν τις δικές στους σημειώσεις για τα ιδιαίτερα μαθήματα, χρειαζονται εκπαιδευτικό υλικό.

Η ομάδα του click-me.gr είναι εδώ για σένα!

Στην κατηγορία Εκπαίδευση->Αγγλικά θα βρεις δωρεάν όλες τις απαραίτητες σημειώσεις, από το καθημερινό λεξιλόγιο ανά μάθημα έως το τελικό τεστ της χρονιάς, για όλη την ύλη. Θα βρεις ασκήσεις, εργασίες, φυλλάδια και διαγωνίσματα. 
Ποιός άλλος θέλει δωρεάν μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας? 

4.45 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.45 (20 Ψήφοι)

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 

Πάτα "Μου αρέσει!" Θα μαθαίνεις από τους πρώτους τα νέα που ανεβαίνουν!

Ακολούθησέ μας για να μαθαίνεις ΠΡΩΤΟΣ τα νέα μας!
Facebook Google+

You Tube  Twitter 
Παραμύθι με ομοιοκαταληξία για παιδιά ηλικίας 4+
Πάρε νέο μοντέλο κινητού στη μισή τιμή!

 

 

Μάθε τα μυστικά για να αγοράζεις σωστά και φθηνά!

Login για εκπαιδευτικό υλικό Νηπιαγωγείο - Δημοτικό - Αγγλικά - ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ