Βιβλία και ασκήσεις Αγγλικής γλώσσας για εξάσκηση στο σπίτι, για παιδιά 


Πολλοί γονείς αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και ίσως δεν μπορούν να γράψουν τα παιδιά τους σε κάποιο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών. Ίσως να μην μπορούν ούτε τα βιβλία Αγγλικών να αγοράσουν... Είναι πολύ όμορφο να μπορούμε εμείς από την πλευρά μας να τους βοηθήσουμε να κάνουν στο σπίτι, μόνοι τους, δωρεάν μαθήματα Αγγλικών στα παιδιά τους.  Αν η μαμά ή ο μπαμπάς έχει τον απαραίτητο χρόνο το απόγευμα, μπορεί να κατεβάσει από το click-me.gr όλες τις σημειώσεις για την Αγγλική Γλώσσα και να ξεκινήσει να κάνει μαθήματα στο σπίτι, στο παιδί ή στα παιδιά του. Το εκπαιδευτικό υλικό για τα Αγγλικά συνεχώς ενημερώνεται, χάρη στους εθελοντές καθηγητές Ξένων Γλωσσών, φίλους και υποστηρικτές της προσπάθειάς μας.
 

Βιβλία και ασκήσεις Αγγλικών για όσους κάνουν μαθήματα Αγγλικών, πχ φοιτητές,  καθηγητές


Κάποιοι φοιτητές, δυσκολεύονται οικονομικά επίσης, και ίσως χρειάζονται κάποιο εκπαιδευτικό υλικό ώστε να ξεκινήσουν να κάνουν μαθήματα Αγγλικών σε μικρά παιδιά. Άλλοι πάλι, καθηγητές Αγγλικών στα πρώτα τους βήματα, προτού να φτιάξουν τις δικές στους σημειώσεις για τα ιδιαίτερα μαθήματα, χρειάζονται εκπαιδευτικό υλικό.

Η ομάδα του click-me.gr είναι εδώ για σένα!
 

Δωρεάν βιβλία Αγγλικών για αρχάριους


Στην κατηγορία Εκπαίδευση->Αγγλικά θα βρεις δωρεάν όλες τις απαραίτητες σημειώσεις, από το καθημερινό λεξιλόγιο ανά μάθημα έως το τελικό τεστ της χρονιάς, για όλη την ύλη. Θα βρεις ασκήσεις, εργασίες, φυλλάδια και διαγωνίσματα. 
Ποιός άλλος θέλει δωρεάν μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας?

{module[310]}
 

VIDEO: Ενδεικτικά περιεχόμενα από τα βιβλία Junior - αρχαρίων

 


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!