ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ CLICK-ME.GR

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ   Οι όροι αυτοί εφαρμόζονται κατά την πρόσβασή σας και χρήση από εσάς της ιστοσελίδας Click-me.gr και των  υπηρεσιών και πληροφοριών που παρέχονται μέσω αυτής. Προτού χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους αυτούς. Με τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και ότι αποδέχεστε τους όρους  αυτούς. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτούς τότε οφείλετε να μην  χρησιμοποιείτε πλέον την ιστοσελίδα.

   Η ιστοσελίδα ανήκει  στην ομάδα διαχείρισής της, την ομάδα διαχείρισης του Click-me.gr. Όλα  τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που σχετίζονται με την ιστοσελίδα και τα περιεχόμενά της, συμπεριλαμβανομένου του λεκτικού, των  σχεδιασμένων γραφικών, εικονιδίων και άλλων στοιχείων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, είναι αποκλειστική ιδιοκτησία των  ιδιοκτητών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν ή να γίνει παρέμβαση σε αυτά με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη γραπτή συναίνεση των ιδιοκτητών της. Το  περιεχόμενο προστατεύεται από τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, Νόμος 2121/1993 και Νόμος 4481/2017. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η  τροποποίηση, η πώληση, η χρησιμοποίηση για τη δημιουργία παρομοίων εργασιών και η αναδημοσίευση  χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.


Συγκεκριμένα, επιτρέπεται η μόνο η online προβολή στον παρόντα ιστότοπο www.click-me.gr ή εκτύπωση αρχείων κειμένου και εικόνας και η αποθήκευση στον τοπικό σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή. Ειδικότερα, τα εκπαιδευτικά αρχεία, προορίζονται μόνο για χρήση σε ιδιωτικές κατοικίες, παιδικούς σταθμούς, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης, δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, κέντρα μελέτης, φροντιστήρια ή κέντρα ξένων γλωσσών. Επιβάλλεται σε κάθε αντίτυπο που φωτοτυπείται ή εκτυπώνεται να υπάρχει η ένδειξη των πνευματικών δικαιωμάτων του δημιουργού, συχνά φερόμενη ως "click-me.gr",  σε μορφή εικόνας ή κειμένου. Τα άτομα που χρησιμοποιούν το δωρεάν υλικό που παρέχει το Click-me.gr δεσμεύονται ως προς την ορθή χρησιμοποίηση του εκπαιδευτικού υλικού, για τις ανάγκες των μαθητών τους και μόνο.

-ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η υποκριτική παρουσίαση ονόματος ιδιώτη ή επιχείρησης σαν φερόμενος δημιουργός περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας, εφόσον δημιουργός αυτού του περιεχομένου νοείται και αναγράφεται σε κάθε ηλεκτρονική ή έντυπη έκδοση μονάχα το Click-me.gr, και, αν υφίσταται, άλλος δημιουργός περιεχομένου, ο οποίος προηγούμενα έχει αποστείλει το εν λόγω υλικό στους διαχειριστές της παρούσας ιστοσελίδας.
-ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναδημοσίευση αρχείου κειμένου ή εικόνας σε άλλο site διαφορετικό του Click-me.gr, χωρίς το αποδεικτικό συναίνεσης των διαχειριστών του Click-me.gr.
-ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η συλλογή και πώληση του συνόλου των δεδομένων που διατίθενται από τον ιστότοπο  Click-me.gr.
-ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η μαζική αποστολή-διαμοιρασμός  δεδομένων που ανήκουν στον ιστότοπο  Click-me.gr μέσω υπηρεσιών αποστολής δεδομένων, email, CD, DVD, σκληρού δίσκου, και παντός άλλου δυνατού τρόπου αποστολής δεδομένων. Επίσης, δεν επιτρέπεται η μαζική εκτύπωση ή φωτοαντιγραφή με σκοπό τη διακίνηση του υλικού που ανήκει στο Click-me.gr σε τρίτα πρόσωπα.

   Κάθε στοιχείο της ιστοσελίδας μπορεί να τροποποιηθεί ή να διαγραφεί ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, κατά την κρίση των διαχειριστών της ιστοσελίδας.

   Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι σε περίπτωση που χρήστης της ιστοσελίδας χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες  οποιουδήποτε διαφημιστή ή διαφημιζόμενου ή οποιασδήποτε υπηρεσίας που παρέχεται μέσω οποιουδήποτε συνδέσμου.

  

Το Click-me.gr δεν ευθύνεται για πιθανά λάθη ή παραλείψεις στα άρθρα που αφορούν την Υγεία.

 Κάθε χρήστης που εγγράφεται στο click-me.gr ώστε να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες του δηλώνει αυτόματα ότι αποδέχεται την αποστολή newsletter μηνυμάτων από το Click-me.gr στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του (email). Newsletter αποστέλλεται περίπου 1 φορά/μήνα και μόνο για το θεματικό αντικείμενο που έχει επιλεγεί. Τα εν λόγω διαφημιστικά μηνύματα με κανένα τρόπο δεν θα περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο ή περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, οι διαχειριστές του Click-me.gr  δεν ευθύνονται για την οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων αυτών.

   Οι παρόντες Όροι Χρήσης διέπονται από τη νομοθεσία της Ελληνικής Δημοκρατίας.

© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!