Πως να απενεργοποιήσω το Adblock στο browserΤο Adblock ή Adblocker ή όποιο άλλο πρόσθετο πρόγραμμα έχεις στον υπολογιστή σου είναι φτιαγμένο για να μπλοκάρει και να μην επιτρέπει να εμφανιστούν διαφημίσεις στην ιστοσελίδα που μόλις άνοιξες.
Φτιάχτηκε γιατί όλο και περισσότερες ιστοσελίδες εμφανίζουν ενοχλητικές διαφημίσεις που δε σου επιτρέπουν να τις σβήσεις εκτός κι αν περάσει ένα χρονικό διάστημα, πχ 5 δευτερόλεπτα.

Όμως, μαζί με αυτές τις διαφημίσεις, μπλοκάρονται και απλές διαφημίσεις που δε σε εμποδίζουν να δεις το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που επισκέφτηκες, και που σου δίνουν τη δυνατότητα να τις σβήσεις από την οθόνη σου με ένα κλικ, αν δε σε ενδιαφέρει αυτό που διαφημίζουν. Αυτές οι διαφημίσεις βοηθούν τους διαχειριστές της ιστοσελίδας να συλλέξουν ένα μικρό ποσό κάθε χρόνο που τους βοηθάει να πληρώνουν τα έξοδα συντήρησης της ιστοσελίδας.

Δες εδώ γιατί μια ιστοσελίδα έχει έξοδα συντήρησης και ποια είναι αυτά.


Πως να απενεργοποιήσω το Adblock στο browser

Οδηγίες για να απενεργοποιήσεις το Adblock μόνο για τη σελίδα μας Click-me.gr:

Για τον browser Google Chrome:
Θα πρέπει καθώς έχεις ανοικτό στο browser σου το Click-me.gr να πατήσεις το κόκκινο (σαν απαγορευτικό) εικονίδιο πάνω δεξιά στην οθόνη σου, κοντά στα κουμπιά [-][[]] [Χ]. Στη συνέχεια, να πατήσεις πάνω στο "Ενεργοποιημένο σε αυτή την σελίδα" ώστε αυτή η ένδειξη να αλλάξει σε "Απενεργοποιημένο σε αυτή τη σελίδα".


Για τον browser Mozilla Firefox:
Θα πρέπει καθώς έχεις ανοικτό στο browser σου το Click-me.gr να πατήσεις το κόκκινο (σαν απαγορευτικό) εικονίδιο πάνω δεξιά στην οθόνη σου, κοντά στα κουμπιά [-][[]] [Χ]. Στη συνέχεια, να πατήσεις πάνω στο "Απενεργοποίηση στο Click-me.gr". Μετά, εκεί δίπλα θα φαίνεται επιλεγμένο με ένα βελάκι.


Αυτό ήταν!  Σε ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση! Η στήριξη όλων των επισκεπτών μας μας είναι παραπάνω από πολύτιμη, ώστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε δωρεάν για όλους  στο Click-me.gr!

Σημείωση:
Αν κάνεις αυτά τα βήματα αλλά εξακολουθείς να βλέπεις το μηνυμα "Απενεργοποιήσε το Adblock" τότε θα πρέπει να καθαρίσεις και τη μνήμη cache του browser σου.
Οδηγίες:
Διαγραφή Ιστορικού στο Browser Google Chrome
Διαγραφή Ιστορικού στο Browser Mozilla Firefox

 

4.1818181818182 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.18 (11 Ψήφοι)

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 

Συνδέσου και ρώτα κι εσύ τώρα στο forum...

Click-me.gr: Ελληνική ιστοσελίδα & forumΕκτύπωσε δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό!Βρες μας στο Facebook!Βρες μας στο Google+!Βρες μας στο Twitter!Βρες μας στο YouTube!Βρες μας στο Pinterest!Ρώτησε στο forum ό,τι σε απασχολεί!

Ψάξε εδώ

 

Παραμύθι με ομοιοκαταληξία για παιδιά ηλικίας 4+
Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

TRANSLATION