Ονειροκρίτης Ερμηνεία: αίμα στο όνειρο



Είδες αίματα - αιμορραγία στο όνειρο;





Ονειροκρίτης αίματα
Αν  ονειρευτείς αίμα, θα πρέπει να προσέχεις κάποιους που σου κάνουν τους φίλους. 

Αν ονειρευτείς πως  αιμορραγείς ή έχεις κατά κάποιο τρόπο  απώλεια αίματος σημαίνει ότι έχεις εξαντληθεί ή ότι αισθάνεσαι συναισθηματικά άδειος. Αν αιμορραγείς στο όνειρο, να προσέξεις γιατί ίσως  χάσεις χρήματα, ειδικά αν το αίμα είναι μαύρο ή σκούρο. Αν πάλι το αίμα είναι καθαρό και λαμπερό κόκκινο χρώμα, θα συναντήσεις  πρωτόγνωρες ηθικές και υλικές απολαβές. Η μεγάλη απώλεια αίματος υποδηλώνει απώλεια δυνάμεων.

Αν ονειρευτείς ακατάσχετη αιμορραγία κάποιου άλλου, περίμενε να ξεσπάσει το μίσος και η κακία από ένα φίλο σου. Ειδικά αν το αίμα είναι μαύρο και ακάθαρτο, περίμενε πολλές αναποδιές.

Αν δεις ρούχα λεκιασμένα με αίμα, σημαίνει ότι οι εχθροί σου επιδιώκουν να ματαιώσουν την  επιτυχημένη σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά σου.

Ονειροκρίτης αίμα χέριαΑν δεις αίμα να τρέχει από πληγή, ίσως αποκτήσεις  σωματικούς πόνους και στενοχώρια. Επίσης, προμηνύονται κακές  διαπραγματεύσεις στις  επιχειρήσεις .

Αν ονειρευτείς πως έχεις αίμα στα χέρια σου, σημαίνει άμεση κακοτυχία, αν δεν προσέξεις σχολαστικά τον εαυτό σου και τις υποθέσεις σου. 

Αν ονειρευτείς  πως έχεις αίματα στα ρούχα σου, έχετε πολλούς εχθρούς και πρέπει να προσέχετε.

Αν είσαι υγιέστατος  και ονειρευτείς κόκκινο αίμα να τρέχει,  αυτό σημαίνει ότι θα έχεις μεγάλες επιτυχίες και θα έρθει μια αναπάντεχη χαρμόσυνη είδηση σύντομα. Σίγουρα θα έχεις μεγάλες  χαρές, χρήματα και ευτυχία. Επίσης, θα έρθουν σε πολύ καλό επίπεδο τα αισθηματικά σου.

Αν  είσαι  άρρωστος και ονειρευτείς το αίμα κάποιου ζώου που το σφάζουν και  αυτό σε λερώσει, θα γίνεις  γρήγορα καλά.  Επίσης, το ζωικό αίμα  στα όνειρα συμβολίζει επερχόμενο πλούτο.
 
Αν ονειρευτείς αίμα ενώ πάσχεις από κάποια ασθένεια, ίσως η υγεία σου χειροτερέψει.

Αν το αίμα που θα ονειρευτείς  δεν είναι δικό σου και είναι πολύ κόκκινο, θα έχεις πολλές επιτυχίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Όσο πιο πολύ αίμα ονειρευτείς, τόσο πιο καλά! 
Ονειροκρίτης αιμορραγία

Αν το  αίμα που θα ονειρευτείς είναι μαύρο και βρώμικο, αν βγαίνει αίμα από το στόμα σου ή αν φτύνεις αίμα, αυτό σημαίνει ότι είναι  πολύ πιθανόν να αρρωστήσεις. 

Αν δεις ότι κατουράς αίμα, τότε σημαίνει ότι θα απαλλαγείς από κάτι το ανεπιθύμητο, μάλλον κάποιο άτομο που δεν σου άρεσε η παρουσία του στη ζωή σου. 

Αν δεις ότι δίνεις  αίμα σε κάποιον άλλο, σε  περιμένει σύντομη ευτυχία. Ίσως όμως υποδηλώνει πως αισθάνεσαι σωματικά εξαντλημένος αυτή την περίοδο λόγω του στρες.

Αν είσαι ανύπαντρος και δεις στον ύπνο σου πως δίνεις σε κάποιον αίμα είναι πολύ πιθανόν να παντρευτείς γρήγορα.
Ονειροκρίτης αίμα

Αν ονειρευτείς πως χύνεται αίμα σε πεδίο μάχης, να είσαι σίγουρος πως θα έχεις σπουδαία επαγγελματική νίκη.

Αν μια ελεύθερη γυναίκα ονειρευτεί αίμα και αυτό προέρχεται από  περίοδο (έμμηνο ρύση), είναι πολύ πιθανό να παντρευτεί γρήγορα. 

Αν μια  παντρεμένη γυναίκα ονειρευτεί αίμα και αυτό προέρχεται από  περίοδο (έμμηνο ρύση), σύντομα θα έχει μεγάλες χαρές. 

Αν είσαι  γυναίκα είναι φυσιολογικό  να βλέπεις συχνά στο όνειρό σου αίμα κατά τη διάρκεια της περιόδου σου  ή της εγκυμοσύνης σου. 
 
 
 
Φίλη / φίλε μου, ένα άσχημο ή περίεργο όνειρο δεν πρέπει να σε τρομάζει... 
Τα όνειρά μας είναι παιχνίδια του υποσυνείδητου!  
Δες εδώ τι είναι τα όνειρα, σύμφωνα με την επιστημονική τους ερμηνεία!


Θέλεις να μαθαίνεις αμέσως πως ερμηνεύεται το όνειρό σου; Δες τον πλήρη ονειροκρίτη!
 


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!