Τι κάθισμα αυτοκινήτου να πάρω για νεογέννητο

Τι κάθισμα αυτοκινήτου να πάρω για νεογέννητο μωρό


Το πιο βολικό κάθισμα αυτοκινήτου για νεογέννητο είναι όπως το εικονιζόμενο, ένα μικρό "καλαθάκι" που πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας ώστε να αποφευχθεί ο σοβαρός τραυματισμός του νεογέννητου μωρού αν συμβεί κάποιο ατύχημα. Ανήκει στην κατηγορία 0, δηλαδή για ηλικία 0-12 μηνών ή 0-9 κιλά (Κάποια καθισματάκια αυτής της κατηγορίας είναι 0-13 κιλά).

Θα ήταν τέλειο και βολικό να βρεις στην αγορά το σετ που περιλαμβάνει σκελετό καροτσιού με ρόδες, όπου το καθισματάκι αυτοκινήτου του νεογέννητου προσαρμόζεται και μεταφέρεται εκτός αυτοκινήτου.
Αυτό λέγεται "μετατρέψιμο σύστημα 3 σε 1", ένα σετ δηλαδή που περιλαμβάνει το σκελετό του καροτσιού, το κάθισμα αυτοκινήτου, το port-bebe και το κάθισμα περιπάτου. Σε αυτό το σκελετό με ρόδες μπορούν να προσαρμοστούν είτε το κάθισμα αυτοκινήτου είτε το περιπάτου, αλλά και το port-bebe με αποτέλεσμα να γλιτώνεις κόπο και χρόνο κάθε φορά που θέλεις να μεταφέρεις το μωρό.

Έστω πως το μωρό αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητο, δε χρειάζεται να το πάρεις αγκαλιά και να το ξυπνήσεις, απλά παίρνεις το καθισματάκι αυτοκινήτου μαζί στο σπίτι ή στη βόλτα και όταν ξυπνήσει το σηκώνεις!



Δες εδώ αναλυτικά τους τύπους παιδικών καθισμάτων

Δες εδώ ποιος είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός για ένα νεογέννητο


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!