Αν δεν είσαι απαιτητικός με τον espresso που πίνεις, πάρε ότι να'ναι, φτηνό και απλό!..Αλλά αν έχεις απαίτηση ο espresso σου να μοιάζει με αυτόν της καλύτερης καφετέριας της πόλης, ξανασκέψου το! Δες εδώ βασικά σημεία που θα πρέπει να προσέξεις ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή στην αγορά καφετιέρας espresso.

Τι καφετιέρα espresso να πάρω


Οδηγός αγοράς καφετιέρας εσπρέσσοΑξιόπιστες μάρκες για επαγγελματικού επιπέδου εσπρέσο, καπουτσίνο και αφρόγαλο θεωρούνται οι εξής, GAGGIA και KRUPS, χωρίς αυτό να αποκλείει την προσπάθεια άλλων εταιριών.


Τι καφετιέρα espresso να πάρω;

- Όσο πιο πολλά Bar πίεση έχει η εσπρεσιέρα, τόσο καλύτερο καϊμάκι / κρέμα θα βγάζει. Βέβαια, με 15 bar θεωρείται ότι δίνεται άριστο αποτέλεσμα.

- Το ακροφύσιο ατμού που φτιάχνει το αφρόγαλο να είναι μεταλλικό και όχι πλαστικό.

- Όσο αφορά τα ...αναλώσιμα, κοινώς τον καφέ εσπρέσο που θα αγοράζεις, πρόσεξε τις δύο εκδοχές:
Η μια είναι οι κάψουλες, δηλαδή τοποθετείς έτοιμες κάψουλες στην εσπρεσιέρα, και η άλλη είναι ο χύμα καφές.

Εσπρεσιέρες που δέχονται κάψουλες σημαίνει ότι αγοράζεις φτηνή εσπρεσιέρα, αλλά δεσμεύεσαι να αγοράζεις στη συνέχεια τις συγκεκριμένες κάψουλες αυτής της μηχανής, που είναι ακριβότερες, φυσικά, από το χύμα καφέ. Το θετικό εδώ είναι μόνο πως οι δόσεις καφέ μέσα στην κάψουλα είναι προκαθορισμένες για καλό αποτέλεσμα.

Οι εσπρεσιέρες που δέχονται χύμα καφέ είναι πιο ακριβές για αγορά, αλλά εξοικονομείς χρήματα από το χύμα καφέ που αγοράζεις.

Εάν η εσπρεσιέρα δέχεται χύμα καφέ, τότε έλεγξε κατά πόσο περιλαμβάνει μύλο άλεσης κόκκων καφέ εσωτερικά, ή αν δέχεται μόνο αλεσμένο καφέ.

Αυτά... ελπίζουμε να βοηθήσαμε!


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!