Βιογραφικό για φοιτητές


Υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που μπορείς να φτιάξεις δωρεάν ένα βιογραφικό, αλλά πρέπει να πληρώσεις για να το αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου και να το εκτυπώσεις. Εδώ θα βρεις ένα βιογραφικό για φοιτητές και φοιτήτριες, άτομα που συνήθως δεν έχουν προϋπηρεσία και δε μπορούν να συμπληρώσουν το πεδίο "Εργασιακή Εμπειρία" που έχουν σχεδόν όλες οι φόρμες βιογραφικού σημειώματος.

Εμείς εδώ στο click-me.gr, σου προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από δωρεάν βιογραφικά. Έτσι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια φόρμα βιογραφικού σημειώματος σου αρέσει και να φτιάξεις το δικό σου βιογραφικό. Αν πάλι το βαρεθείς ή δε σου αρέσει και θελήσεις κάτι πιο μοντέρνο ή κάτι πιο επίκαιρο, έλα ξανά του χρόνου και όλο και κάτι πιο ωραίο θα ανακαλύψεις στην ιστοσελίδα μας!


Δες εδώ το ευρωπαϊκό βιογραφικό σημείωμα europass

 

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ word, docx


Βιογραφικό σημείωμα παράδειγμα για φοιτητές χωρίς προϋπηρεσία


Έστω ότι έχουμε αυτή την αγγελία:
ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ έως 35 ετών με γνώσεις αγγλικών και ηλεκτρονικών υπολογιστών, ζητείται για μόνιμη απασχόληση, 5νθήμερο
8ωρο. Απαραίτητη προϋπηρεσία και η όρεξη για εργασία και εξέλιξη. Αποστολή βιογραφικών στο email.

Εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος θα μπορούσες να κατεβάσεις αυτό το μοντέρνο βιογραφικό σημείωμα που είναι ειδικά σχεδιασμένο για φοιτητές και φοιτήτριες χωρίς προϋπηρεσία, σαν κι εσένα,  να το συμπληρώσεις και να το τροποποιήσεις ώστε να ταιριάζει με τις δικές σου σπουδές και γνώσεις. 

1) Σε αυτό το υπόδειγμα βιογραφικού υπάρχει τη δυνατότητα να παρουσιάσεις με δυο λόγια τον εαυτό σου στην ενότητα "για εμένα". Στην ενότητα "επικοινωνία" καταγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σου, ώστε να μπορεί να σε βρει τηλεφωνικά ή μέσω email ο εργοδότης, αν πρόκειται να σε καλέσει σε συνέντευξη για να κρίνει αν αξίζεις να σε πάρει στη δουλειά.

2)  Στην ενότητα "εκπαίδευση" θα πληκτρολογήσεις τα βασικά σημεία-σχολεία-πτυχία που έχεις, ενώ στη διπλανή ενότητα "δεξιότητες" θα γράψεις επιγραμματικά τι ξέρεις να κάνεις καλά και πού ξεχωρίζεις. Υπάρχει, επίσης, και η ενότητα "βραβεύσεις", στην οποία θα αναφέρεις τυχόν σημαντικές βραβεύσεις, όπως μια υποτροφία.

3) Αν δεν έχεις ούτε εθελοντική εργασία, μην ανησυχείς! Πάντα μπορείς να συμπληρώσεις σε αυτό το κομμάτι του βιογραφικού χωρίς προϋπηρεσία κάποια δεξιότητά σου, η οποία κάνει να σε θαυμάζουν φίλοι και συγγενείς. Για παράδειγμα, ο τύπος του βιογραφικού παραπάνω θα μπορούσε να σημειώσει ότι βοηθάει φίλους και συγγενείς στην επίλυση ζητημάτων software & hardware στους υπολογιστές και τα laptop των φίλων και συγγενών του!


4) Γενικά, όλα τα κείμενα μπορείς να τα πληκτρολογήσεις σε μορφοποιημένα Πλαίσια Κειμένου (κουτάκια), δεν είναι ελεύθερο κείμενο.  Προσοχή μόνο μη χαλάσεις τη μορφοποίηση του βιογραφικού.


Βιογραφικό σημείωμα παράδειγμα για φοιτητές χωρίς προϋπηρεσία WORD DOCX
Δες εδώ ένα βίντεο πως να επεξεργαστείς αυτό το βιογραφικό σημείωμα με τον υπολογιστή σου και να γράψεις μέσα τα δικά σου στοιχεία αλλά και τη φωτογραφία σου.

Δες εδώ όλα τα πρότυπα για να φτιάξεις το καλύτερο βιογραφικό σημείωμα για σένα


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!