ΑΠΛΟ ΚΕΝΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Το Click-me.gr σου δίνει δωρεάν ένα κενό Βιογραφικό Σημείωμα, απλό βιογραφικό σημείωμα για εσένα που δε θέλεις να έχει πολλά-πολλά επάνω.
Μπορείς να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου, είναι μια φόρμα βιογραφικού σημειώματος σε Microsoft Word. Εκεί, μπορείς να σβήσεις τα στοιχεία που είναι γραμμένα ως οδηγίες και να γράψεις το δικό σου Βιογραφικό σημείωμα (CV). 


Δες εδώ όλα τα δείγματα βιογραφικών!


Παρόλο που υπάρχουν πολλά απλά βιογραφικά σημειώματα στο ίντερνετ, στο click-me.gr θα τα βρεις δωρεάν και εύκολα. Αυτό το απλό βιογραφικό σημείωμα, είναι επίτηδες κενό και περιέχει μονάχα οδηγίες συμπλήρωσης. Καθώς θα το ανοίξεις με το πρόγραμμα Microsoft Word, διάβασε πρώτα τις οδηγίες. Έπειτα, τοποθέτησε τον κέρσορα του ποντικιού σου στο σημείο με τις οδηγίες και επέλεξέ τις. Στη συνέχεια, ξεκίνα να γράφεις το βιογραφικό σου σημείωμα και οι λέξεις που θα πληκτρολογείς θα υιοθετήσουν τη μορφοποίηση που είχαν οι οδηγίες που μόλις έσβησες.
 

ΚΕΝΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

FREE DOWNLOADFree Download DOC!

Δες εδώ ένα βίντεο πως να επεξεργαστείς αυτό το βιογραφικό σημείωμα με τον υπολογιστή σου και να γράψεις μέσα τα δικά σου στοιχεία αλλά και τη φωτογραφία σου.

Κατέβασε ένα έτοιμο πρότυπο βιογραφικού κατάλληλο για ξενοδοχεία.

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 

Ψάξε εδώ

Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

TRANSLATION