ΠΡΟΤΥΠΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ


Αν θέλεις να δουλέψεις φέτος στα ξενοδοχεία, γιατί όχι; Εάν ήδη κρατάς στα χέρια σου ή βλέπεις στην οθόνη του υπολογιστή σου την πολυπόθητη αγγελία εργασίας που ταιριάζει στα προσόντα σου, μην αργείς, στείλε βιογραφικό τώρα!

Εδώ στο click-me.gr, έχουμε τη λύση! Δε μπορούμε βέβαια να είμαστε δίπλα σου όταν θα γράφεις το βιογραφικό σου, αλλά μπορούμε κάλλιστα να σου δώσουμε μια βάση, ένα πρότυπο βιογραφικό με κάποια από τις ειδικότητες που εργάζονται σε ξενοδοχείο, ώστε να πατήσεις εκεί και να φτιάξεις ένα δικό σου βιογραφικό ( cv), το οποίο, που ξέρεις, μπορεί να σου δώσει την επιθυμητή θέση εργασίας!

Επίσης, μην ξεχνάς, μπορείς να μας βρεις στο facebook και να μας στείλεις μήνυμα, αν μπορούμε, να σε βοηθήσουμε αν δεν τα καταφέρνεις!

Κατέβασε δωρεάν αυτό το πρότυπο έγγραφο σε Microsoft Word, διάβασε πρώτα να καταλάβεις το παράδειγμα, μετά να σβήσεις αυτά που γράφει ήδη και να γράψεις με τα δικά σου στοιχεία το  Βιογραφικό σου σημείωμα (CV). 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ:
Το βιογραφικό σου, για να μην κάνεις άδικο κόπο και πεταχτεί, πρέπει να ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάει η αγγελία του εργοδότη-ξενοδοχείου:

Έστω ότι έχουμε αυτή την αγγελία:
"ΜΑΓΕΙΡΑΣ Γ'  ζητείται από ξενοδοχείο 4* στο Λουτράκι. Αποστολή βιογραφικών με φωτογραφία στο e-mail."


Ένας άνθρωπος με το παρακάτω βιογραφικό ταιριάζει στην παραπάνω αγγελία, καθώς έχει σχετική εμπειρία στην κουζίνα στο εστιατόριο που δούλευε παλιότερα.
Μάγειρας Γ΄είναι ο... βοηθός του βοηθού του Α' μάγειρα στα μεγάλα ξενοδοχεία 4* ή 5*.
Επίσης, αφού το ζητάει η αγγελία, έχουμε βάλει και φωτογραφία την οποία θα αλλάξεις με μια δική σου όταν θα επεξεργαστείς το βιογραφικό.


ΠΡΟΤΥΠΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Δες εδώ ένα βίντεο πως να επεξεργαστείς αυτό το πρότυπο με τον υπολογιστή σου και να γράψεις μέσα τα δικά σου στοιχεία αλλά και τη φωτογραφία σου.


FREE DOWNLOADFree Download DOC!

 

3.5714285714286 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.57 (7 Ψήφοι)

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 

Ψάξε εδώ

Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

TRANSLATION