Για να φτιάξεις το δικό σου βιογραφικό σημείωμα, μόνος/η σου στο σπίτι, από τον υπολογιστή σου,  όλα είναι απλά, αλλά θα χρειαστεί να διαβάσεις τις οδηγίες παρακάτω: 

Πως φτιάχνω βιογραφικό για δουλειά στον υπολογιστή

Πως φτιάχνω βιογραφικό για δουλειά στον υπολογιστή



- Λεπτομέρειες για το τι και πως πρέπει να γράψεις στο βιογραφικό σου σημείωμα.

- Γενικές Συμβουλές & Οδηγίες για Βιογραφικό Σημείωμα, εδώ. Μην τις αγνοήσεις, διάβασέ τις γιατί αυξάνεις τις πιθανότητες να πετύχει το βιογραφικό σου.

- Έτοιμο παράδειγμα για να το κατεβάσεις και να δουλέψεις πάνω σε αυτό (να μην ξεκινήσεις από το μηδέν, δηλαδή, αλλά από μια βάση).
(Πατάς εκεί που λέει "ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ" και το κατεβάζεις στον υπολογιστή σου σε μορφή Word.)


- Πρέπει όμως να έχεις στον υπολογιστή σου το πρόγραμμα  Microsoft Word, με το οποίο θα ανοίξεις το έτοιμο Παράδειγμα που κατέβασες ώστε να αλλάξεις το ονοματεπώνυμο, τα υπόλοιπα στοιχεία κτλ, ώστε να το φτιάξεις για εσένα. 
Αν θες αλλάζεις και τη φωτογραφία, αλλιώς τη σβήνεις και το αφήνεις χωρίς φωτογραφία. Εξαρτάται αν ζητείται από την αγγελία για δουλειά που έχεις δει.

 
- Οδηγίες για το πως δουλεύει το πρόγραμμα Microsoft Word, ώστε να μπορέσεις να επεξεργαστείς το έτοιμο παράδειγμα και να το φτιάξεις για εσένα θα βρεις εδώ: Microsoft Word
Επειδή τα αρχεία είναι εκπαιδευτικά θα χρειαστεί να κάνεις εγγραφή και login στο click-me.gr

- Τέλος, αποθηκεύεις το αρχείο Word που έφτιαξες με το ονοματεπώνυμό σου στο όνομα του αρχείου και από κει και πέρα, μπορείς να το στείλεις με email ή να το εκτυπώσεις και να το πας ο ίδιος στη δουλειά που σε ενδιαφέρει.

Δεν έχεις email? Δες εδώ πως να φτιάξεις δωρεάν, εύκολα και γρήγορα ένα email.


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!