EUROPASS CV ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ WORD 2010-2019 DOCX



Στην Ελλάδα, συνήθως το βιογραφικό συνοδεύεται από φωτογραφία, ειδικά αν ζητείται ρητά από την αγγελία. Αν δεν ζητείται, είναι καλύτερα να μην στείλεις βιογραφικό σημείωμα το οποίο συμπεριλαμβάνει φωτογραφία, καθώς μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την απόφαση του εργοδότη.
Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι καθώς πρέπει.

Το Ευρωπαϊκό Βιογραφικό Σημείωμα (EUROPASS CV) δημιουργήθηκε πριν το 2000 με τη λογική να παρέχει στους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης μία συγκεκριμένη μορφή καταγραφής των δυνατοτήτων και των προσωπικών τους πληροφοριών, έτσι ώστε τα βιογραφικά να είναι πιο εύκολα αναγνωρίσιμα και διαχειρίσιμα από τους ευρωπαίους εργοδότες, από όποια χώρα εντός ΕΕ και αν προέρχεται ο υποψήφιος εργαζόμενος. Είναι ένα κοινό πρότυπο βιογραφικού CV, που αναγνωρίζεται από τόσες χώρες και είναι διαθέσιμο επί του παρόντος σε 29 γλώσσες.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROPASS CV ΑΓΓΛΙΚΑ WORD DOCX FORMAT
Αν ψάχνεις κάτι πιο μοντέρνο, δες εδώ:
ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Με το Ευρωπαϊκό Βιογραφικό Σημείωμα (EUROPASS CV) μπορείς  να παρουσιάσεις τις δεξιότητες και τα προσόντα σου με τρόπο σαφή και αποτελεσματικό. 
Αυτό το έγγραφο δεν παρέχεται πλέον από τη Europass, αλλά πρέπει να εγγραφείς στην επίσημη ιστοσελίδα τους και έπειτα θα μπορείς να φτιάξεις online το βιογραφικό σου europass. Δεν δίνεται η δυνατότητα να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου σε μορφή Microsoft Word 2010, Microsoft Word 2016 ή Microsoft Word 2019 (.docx), αλλά μόνο σε μη επεξεργάσιμη μορφή pdf. Μόνο στο click-me.gr, έχουμε φτιάξει πρότυπα βιογραφικά όπως αυτά που μπορείς να φτιάξεις από την ιστοσελίδα της Europass, τα οποία σου επιτρέπουν πλήρη έλεγχο ώστε να τα έχεις σε επεξεργάσιμη μορφή στον υπολογιστή σου, για όποτε τα χρειαστείς, ανεξάρτητα του αν είσαι online ή όχι.

Κατέβασε δωρεάν αυτό το πρότυπο έγγραφο σε Microsoft Word για να γράψεις με τα δικά σου στοιχεία το  δικό σου Ευρωπαϊκό Βιογραφικό σημείωμα Europass (CV). 

Επίσης, διάβασε εδώ χρήσιμες επίκαιρες οδηγίες που θα σε βοηθήσουν να γράψεις ένα επιτυχημένο Βιογραφικό Σημείωμα για την Ευρωπαϊκή Ένωση Europass CV.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROPASS CV ΑΓΓΛΙΚΑ WORD DOCX FORMAT


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!