Πόσο σημαντικό είναι το email που θα χρησιμοποιήσω στο βιογραφικό

Πόσο σημαντικό είναι το email που θα χρησιμοποιήσω στο βιογραφικό


 
Η απάντηση είναι: Πάρα πολύ! 3 στα 4 βιογραφικά σημειώματα που έχουν μια αντιεπαγγελματική διεύθυνση email πετιούνται!

Το

email που θα χρησιμοποιήσεις για να αποστείλεις το βιογραφικό

σου από κει, πρέπει να είναι "καθαρό".

Τι εννοούμε: Στη σημερινή εποχή, ο καθένας μπορεί να πληκτρολογήσει στη "ρουφιάνα" (μετά συγχωρήσεως :-)) τη Google το email σου, και να του εμφανίσει στα αποτελέσματα
όλη σου τη δραστηριότητα: από συμμετοχή σε forums, άρθρα που τυχόν έχεις γράψει, προσωπικές απόψεις που έχεις δημοσιεύσει κάπου, κτλ. Για αυτό να είσαι πολύ προσεκτικός.

Φτιάξε ένα νέο email, το οποίο θα είναι το επαγγελματικό σου email. Για ότι έχει να κάνει με εργασία, αποστολή βιογραφικών, κτλ, θα χρησιμοποιείς αυτό το email.
Δεν θα το χρησιμοποιήσεις στο Facebook και άλλα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί απλά θα μπορεί ο υποψήφιος εργοδότης να δει οτιδήποτε εσύ ανάρτησες χθες βράδυ στο Facebook...
Προσοχή! Ένα σωστό email που δε το κακοχαρακτηρίσει κάποιος (δες εδώ)  πρέπει να ακολουθεί βασικούς κανόνες. 
Πχ, τα email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είναι επιεικώς απαράδεκτα, αν πας να ζητήσεις δουλειά με τέτοια ταυτότητα!!!

Φτιάξε ένα ουδέτερο email, που δε θα παραπέμπει σε ναζιάρικους χαρακτηρισμούς, σεξουαλικά υπονοούμενα ή κομματικές απόψεις, γιατί όλα αυτά θα σου κλείσουν την πόρτα στη θέση εργασίας που θέλεις.

Χρειάζεσαι οδηγίες για να φτιάξεις καινούριο email; Δες εδώ πως να φτιάξεις email στη Yahoo ή στο Gmail.
 
 
 

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 

Ψάξε εδώ

Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

TRANSLATION