ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΘΡΟ 8 Ν. 1599/1986 DOC WORD
Για όποιο σκοπό κι αν τη χρειάζεσαι, να θυμάσαι πως η υπεύθυνη δήλωση είναι όνομα και πράμα "ΥΠΕΥΘΥΝΗ" και δεν ενδύκνειται για ψεύτικες περιπτώσεις! 
Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περίπτωση πχ, κλοπής, γιατί την υπογράφεις και στο εξής δε φέρεις ευθύνη για τα χαμένα αντικείμενα και  έντυπα.

Κατέβασε, συμπλήρωσε και εκτύπωσε τo δωρεάν έντυπο υπεύθυνης δήλωσης δωρεάν! Είναι σε επεξεργάσιμη μορφή, έγγραφο κειμένου Microsoft Word - Microsoft Office 2007 και νεότερης έκδοσης με αρχείο κατάληξης (.docx).

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ σε WORD

 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΘΡΟ 8 ΝΟΜΟΥ 1599/1986 DOC WORD

ΕΝΤΥΠΟ  ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 105


Παλιότερα η υπεύθυνη δήλωση ρυθμιζόταν από το νομοθετικό διάταγμα 105 του έτους 1969, γι' αυτό και έχει καθιερωθεί η πλέον έκφραση «υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105». Σήμερα ρυθμίζεται από το άρθρο 8 του νόμου 1599/1986 όπως αυτό έχει στο μεσοδιάστημα τροποποιηθεί. Με λίγα λόγια, εννοούμε  πως για την ίδια υπεύθυνη δήλωση υπάρχουν δυο διαφορετικά ονόματα στις μέρες μας.


Μην ξεχνάς, αν χρειάζεσαι βοήθεια για να συμπληρώσεις την υπεύθυνη δήλωση, ή αν είναι η πρώτη φορά που γράφεις υπεύθυνη δήλωση και δεν ξέρεις πως ακριβώς συμπληρώνονται όλα αυτά τα "κουτάκια", απλά δες εδώ παράδειγμα υπεύθυνης δήλωσης του νόμου 1599/86 που είναι συμπληρωμένη, για να δεις τι μπαίνει που.
 
Μπορείς να την εκτυπώσεις και να τη συμπληρώσεις χειρόγραφα ή απλά να την  κατεβάσεις, να την ανοίξεις με το Microsoft Word και να τη συμπληρώσεις τα στοιχεία σου ώστε κάθε φορά που θα χρειαστείς μια υπεύθυνη δήλωση να την έχεις συμπληρωμένη και να είναι πιο γρήγορη η συμπλήρωσή της, μόνο με τα λόγια που δηλώνεις.

Download: Υπεύθυνη δήλωση σε word


Απλά πάτα επάνω και θα κατέβει το αρχείο της υπεύθυνης δήλωσης στον υπολογιστή σου. Δες εδώ οδηγίες για να συμπληρώσεις την υπεύθυνη δήλωση. 

Κατέβασε από εδώ έτοιμη υπεύθυνη δήλωση δύο σελίδων, αν η μια σελίδα δε φτάνει για το κείμενό σου.


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!