Δικαιολογητικά έκδοσης κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ


ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔΤα δικαιολογητικά  έκδοσης κάρτας ανεργίας στον ΟΑΕΔ είναι:

Δικαιολογητικά κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ
1) Δελτίο ταυτότητας

2) Εκκαθαριστικό εφορίας ή το Ε1 του τρέχοντος έτους. Δες εδώ πως να εκτυπώσεις ένα αντίγραφο από το taxisnet. Εάν δεν κάνεις φορολογική δήλωση τότε να πας στη Εφορία να πάρεις ένα έντυπο  Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν. 1599/86 στο οποίο θα γράψεις τα στοιχεία σου με δικαιολογία έκδοσης «Για έκδοση κάρτας ανεργίας στον ΟΑΕΔ». Έπειτα θα το δώσεις να στο πρωτοκολλήσουν και θα πας με αυτό το έγγραφο στον ΟΑΕΔ. Επίσης, αν είσαι εξαρτώμενο μέλος (πχ από τους γονείς σου) να κρατάς το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος ή το Ε1 αυτών.

3) Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (πχ λογαριασμός ΟΤΕ,  ΔΕΗ, νερό, κινητό τηλέφωνο, κ.τ.λ.) στο όνομά σου (ή του συζύγου- πατέρα- μητέρας, με όποιον συγκατοικείς τέλος πάντων!) ή αντίγραφο συμφωνητικού μίσθωσης κατοικίας, κατατεθειμένου στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.

4) Επίσημο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτει ο ΑΜΚΑ

5) Απόλυση ή οικειοθελής αποχώρηση από την τελευταία εργασία σου (εφόσον υπάρχει). Καταθέτεις το πρωτότυπο έγγραφο καταγγελίας της Σύμβασης Εργασίας  αορίστου χρόνου ή την βεβαίωση του εργοδότη για τη λήξη της Σύμβασης Εργασίας ορισμένου χρόνου.

6) Αν είσαι αλλοδαπός, κράτα την άδεια διαμονής ή εργασίας.

Μόλις εγγραφείς στα γραφεία του ΟΑΕΔ της περιοχής σου, θα σου δώσουν ένα χαρτί "Απόδοση στοιχείων ταυτοποίησης στη Διαδικτυακή Πύλη". Αυτό γράφει πάνω  τους κωδικούς πρόσβασης στη ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ. Έτσι, μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών (eServices IIS) του ΟΑΕΔ και να είσαι πιστοποιημένος χρήστης.

Δες εδώ πως να εγγραφείς στο site του ΟΑΕΔ, αφού έχεις πάρει πρώτα το χαρτί με τους κωδικούς πρόσβασης.

Για εγκυρότερες πληροφορίες δες και στο oaed.gr!


Σε ενδιαφέρει να πάρεις επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ;
Δες εδώ τα  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ


Δες πως να κάνεις ανανέωση της κάρτας ανεργίας μέσω ίντερνετFree Download PDF!

 

4.0666666666667 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.07 (15 Ψήφοι)

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 

 

Συνδέσου και ρώτα κι εσύ τώρα στο forum...

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση
Click-me.gr: Ελληνική ιστοσελίδα & forumΕκτύπωσε δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό!Βρες μας στο Facebook!Βρες μας στο Google+!Βρες μας στο Twitter!Βρες μας στο YouTube!Βρες μας στο Pinterest!Ρώτησε στο forum ό,τι σε απασχολεί!

Ψάξε εδώ

 

Παραμύθι με ομοιοκαταληξία για παιδιά ηλικίας 4+
Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

TRANSLATION