Η συμπλήρωση του απογραφικού δελτίου εξόδου γίνεται μετά την έξοδο από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, δηλαδή την τελευταία χρηματοδοτούμενη ημέρα που φοιτά το παιδί στον παιδικό σταθμό δωρεάν.   Συνήθως αυτή είναι η 31η Ιουλίου κάθε έτους, αφού οι παιδικοί σταθμοί είναι κλειστοί τον Αύγουστο.

Είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθεί και πρέπει να δώσεις τη ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΞΟΔΟΥ στον παιδικό σταθμό, η οποία αναγράφει πως "Βεβαιώνεται ότι η/ο ωφελούμενη/-ος ΤΑΔΕ συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο εξόδου για την περίοδο πχ.2019-2020".

Πώς συμπληρώνω το ερωτηματολόγιο εξόδου ΕΕΤΑΑ


Θα χρειαστείς τα στοιχεία πρόσβασης στο site taxisnet της εφορίας. Για να συνδεθείς και να συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο εξόδου για τον παιδικό σταθμό μέσω ΕΣΠΑ, πρέπει να έχεις τα στοιχεία σύνδεσης στην ιστοσελίδα της εφορίας taxisnet, αυτά που μπαίνεις και για να κάνεις φορολογική δήλωση. Αν δεν τα έχεις, ρώτα το λογιστή σου να σου δώσει το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό πρόσβασης (password).


Πας στη σελίδα https://www.eetaa.gr και στη συνέχεια πατάς από το μενού αριστερά Παιδικοί Σταθμοί - ΚΔΑΠ -> Περίοδος (σχολικής χρονιάς που πέρασε)  και στη σελίδα που θα ανοίξει πατάς "Ειδική εφαρμογή για τα απογραφικά δελτία σχολικής χρονιάς (Δελτία Εισόδου-Εξόδου)".
- Δοκίμασε αν μπορείς να μεταφερθείς αμέσως στη σελίδα αυτή από εδώ.
- Στην οθόνη που ανοίγει με τίτλο "Απογραφικά δελτία πχ 2019-2020",πρέπει να συμπληρώσεις τον Α.Φ.Μ. και τον Κωδικό πιστοποίησης της αίτησης που είχες κάνει πέρυσι για το παιδί.

Αν δεν θυμάσαι τον κωδικό πιστοποίησης πάτα το κουμπί "Αναζήτηση κωδικού πιστοποίησης στα οριστικά αποτελέσματα" και μετά πάτα "Είσοδος με διαπιστευτήρια TAXISNET". Στην επόμενη οθόνη συμπληρώνεις το username & password που έχεις για το taxisnet (κωδικοί εφορίας) και πατάς "Είσοδος".

Στην επόμενη σελίδα, λέει το εξής μήνυμα "Εξουσιοδοτώ τον εξυπηρετητή της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. να προσπελάσει στοιχεία μου (ΑΦΜ, Όνομα, Επώνυμο, φύλο) που τηρούνται στην ΑΑΔΕ" και πρέπει να πατήσεις το κουμπί  "Εξουσιοδότηση".

Στην οθόνη που θα δεις, αντέγραψε τον Κωδικό πιστοποίησης.

Στη σελίδα "Ειδική εφαρμογή για τα απογραφικά δελτία 2019-2020 (Δελτία Εισόδου-Εξόδου)" πρέπει, αφού βάλεις Α.Φ.Μ. και τον Κωδικό πιστοποίησης να πατήσεις το κουμπί "Είσοδος". Στην επόμενη σελίδα βρίσκεται το ερωτηματολόγιο εξόδου ΕΣΠΑ που πρέπει να συμπληρώσεις.

Στην επόμενη οθόνη πρέπει να πατήσεις το κουμπί "Οριστικό δελτίο Εξόδου".


Πώς συμπληρώνω το ερωτηματολόγιο εξόδου ΕΕΤΑΑ  - Δελτίο εξόδου παιδικός σταθμός ΕΣΠΑ

Οδηγίες συμπλήρωσης Δελτίου εξόδου από τον παιδικό σταθμό μέσω ΕΣΠΑ

- Συμπληρώνεις τα πεδία που αφορούν την εργασία ή την ανεργία σου.

- Πατάς το κουμπί "Προσωρινή αποθήκευση".

- Ελέγχεις και πατάς το κουμπί "Οριστική Υποβολή".

- Πατάς το κουμπί "Εκτύπωση βεβαίωσης".

- Εκτυπώνεται το χαρτί της βεβαίωσης και το πας στον παιδικό σταθμό ή το αποθηκεύεις στο pc σου και το στέλνεις με email.

TIP: Στις ώρες αιχμής, πχ πρωινές ώρες μπορεί να πέφτει το σύστημα. Δοκίμασε μετά τις 16:00 αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

Τώρα που τελείωσε ο παιδικός σταθμός, στο www.click-me.gr θα βρεις υπέροχο δωρεάν υλικό για να εκτυπώσεις ώστε να απασχολήσεις δημιουργικά το ζουζούνι σου στο σπίτι! Δωρεάν φύλλα εργασιών, δραστηριότητες και βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή, παραμύθια και ότι άλλο φαντάζεσαι που μπορεί να γεμίσει δημιουργικότητα τις ώρες που θα νιώσεις ότι βαριέται το παιδί!
 
Κατέβασε δωρεάν  ένα  PDF 50 σελίδων, που περιέχει κατάλληλες εργασίες για παιδιά 3-6 ετών.

Κατέβασε δωρεάν βιβλία για παιδιά, κάποια από αυτά έχουν αφήγηση στο YouTube και αντίστοιχα φύλλα εργασιών.

Κατέβασε δωρεάν υλικό εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας για νηπιακή ηλικία.

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 

Ψάξε εδώ

Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

TRANSLATION