Εισαγωγικά

 

 

Οδηγίες εκτύπωσης - αποθήκευσης εκπαιδευτικού υλικού στο click-me.gr


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 


Μην ξεχάσεις να συνδεθείς στο click-me.gr πρώτα!


Σχεδόν όλο το εκπαιδευτικό περιεχόμενο που υπάρχει διαθέσιμο δωρεάν στο www.click-me.gr είναι σε μορφή αρχείου  (.jpg) εικόνας.


Πως εκτυπώνω μια εικόνα;


Ο καλύτερος τρόπος για να εκτυπώσεις μια εικόνα είναι να την κατεβάσεις πρώτα στον υπολογιστή σου.
Παρόλα αυτά, αν βιάζεσαι, μπορείς να εκτυπώσεις απευθείας από το ίντερνετ με τον browser που χρησιμοποιείς.


Google Chrome

Για να εκτυπώσεις μια εικόνα κάνεις δεξί κλικ πάνω της κι έπειτα πατάς "Άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα". Τώρα βλέπεις μόνο την εικόνα στην οθόνη. Από το μενού του browser (Το εικονίδιο Ξ τέρμα πάνω δεξιά κάτω από το κόκκινο κουμπί "Κλείσιμο") πατάς "Ρυθμίστε & ελέγξτε τον Google Chrome". Μετά πατάς "Εκτύπωση". Εκεί θα επιλέξεις αν θες να έχει κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό η εκτύπωση, και αυτό εξαρτάται από την εικόνα που θες να εκτυπώσεις.  Αν η εικόνα εμφανίζεται ΟΚ και μόνη της στην προεπισκόπιση εκτύπωσης, τότε πάτα το κουμπί "Εκτύπωση". Αν η εικόνα κόβεται και βγαίνει σε δύο σελίδες ή παρατηρείς μια γραμμή με πληροφορίες όπως ημερομηνία, τίτλος σελίδας που σου χαλάνε την εκτύπωση, τότε  μπορείς να επιλέξεις Περιθώρια -> Καθόλου ή να αποεπιλέξεις το "Κεφαλίδες & Υποσέλιδα". Αν τώρα είναι οκ η σελίδα που θα εκτυπωθεί, πατάς το κουμπί "Εκτύπωση" στην πάνω αριστερά μεριά.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν δε βρίσκεις το κουμπί "Εκτύπωση", αλλά στη θέση του βρίσκεις το κουμπί "Αποθήκευση", τότε εκεί που λέει "Προορισμός" πάτα το κουμπί "Αλλαγή" και επέλεξε τον συνδεδεμένο εκτυπωτή σου. Τώρα πάτα "Εκτύπωση"!


Mozilla Firefox
Για να εκτυπώσεις μια εικόνα κάνεις δεξί κλικ πάνω της κι έπειτα πατάς "Προβολή εικόνας". Τώρα βλέπεις μόνο την εικόνα στην οθόνη. Από το μενού του browser (Το εικονίδιο Ξ τέρμα πάνω δεξιά κάτω από το κόκκινο κουμπί "Κλείσιμο") πατάς "Εκτύπωση".  Εκεί θα επιλέξεις αν θες να έχει κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό η εκτύπωση, και αυτό εξαρτάται από την εικόνα που θες να εκτυπώσεις.  Αν η εικόνα εμφανίζεται ΟΚ και μόνη της στην προεπισκόπιση εκτύπωσης, τότε πάτα το κουμπί "Εκτύπωση". Αν η εικόνα κόβεται και βγαίνει σε δύο σελίδες ή παρατηρείς μια γραμμή με πληροφορίες όπως ημερομηνία, τίτλος σελίδας που σου χαλάνε την εκτύπωση, τότε πάτα το κουμπί "Διαμόρφωση σελίδας". Εκεί, στην καρτέλα "Περιθώρια, Κεφαλίδα/Υποσέλιδο" μπορείς να βάλεις μηδέν σε όλα τα 4 περιθώρια και επίσης να επιλέξεις "--κενή--" σε όλες τις Κεφαλίδες & τα Υποσέλιδα. Μετά, πατάς "ΟΚ". Τώρα, λογικά, η εικόνα σου εμφανίζεται τέλεια και μπορείς να πατήσεις το κουμπί "Εκτύπωση"!Πως εκτυπώνω κείμενο;
Για να εκτυπώσεις κείμενο (στον Mozilla Firefox) το επιλέγεις με το ποντίκι (το κάνεις...μπλε!) και μετά πας από το μενού του Browser και πατάς "Εκτύπωση". Έπειτα, στην Περιοχή Εκτύπωσης επιλέγεις να εκτυπωθεί η "@ Επιλογή" και πατάς "ΟΚ".ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ (DOWNLOAD-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ) ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ

Πως αποθηκεύω μια εικόνα;
Για να κατεβάσεις και να αποθηκεύσεις μια εικόνα στον υπολογιστή σου κάνε δεξί κλικ πάνω της και πάτα "Αποθήκευση εικόνας ως...". 'Επειτα, επέλεξε τον επιθυμητό φάκελο αποθήκευσης και πάτα "Αποθήκευση".


Πως αποθηκεύω κείμενο;
Για να κατεβάσεις και να αποθηκεύσεις ένα αρχείο PDF ή DOC στον υπολογιστή σου κάνε δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο "ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ" ή το "W".  Στη συνέχεια πάτα "Αποθήκευση δεσμού ως...".  'Επειτα, επέλεξε τον επιθυμητό φάκελο αποθήκευσης και πάτα "Αποθήκευση".


ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!

Αν σε ενοχλούν οι διαφημίσεις, διάβασε εδώ.ΠΡΟΣΟΧΗ! 
ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
Διάβασε εδώ λεπτομέρειες.

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Διαφημίσεις: Αναγκαίο κακό!!!


Αν κι εσύ, όπως κι εμείς, θεωρείς ότι κάποιες από τις διαφημίσεις που προβάλλονται στο Click-me.gr είναι ενοχλητικές, απλά διάβασε παρακάτω για να καταλάβεις τον λόγο ύπαρξής τους:


Οι διαφημίσεις είναι απαραίτητες για να υπάρχει online το Click-me.gr. Καμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς διαφημίσεις, εκτός κι αν έχει κάποιο μεγαλο-χορηγό από πίσω, που να υπερασπίζει τα συμφέροντά του. Καθώς όμως εμείς δεν έχουμε τέτοιο σπόνσορα, εμφανίζουμε διαφημίσεις από προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να σου φανούν χρήσιμα. Το ξέρουμε, όσο πιο λίγο ενδιαφέρουσα είναι μια διαφήμιση για εσένα, τόσο πιο ενοχλητική γίνεται, αλλά είναι μονόδρομος. Αν τον άλλο μήνα δεν έχουμε διαφημίσεις, απλά θα πας να μπεις στο Click-me.gr και θα σου βγάλει μια άδεια σελίδα με το μήνυμα "503 Service Unavailable", η "500  Internal Server Error" που σημαίνει ότι δεν έχουμε πληρώσει το server που εμφανίζει την ιστοσελίδα μας...


Αν πας να μπεις στο click-me.gr και δεις ένα μήνυμα όπως αυτό της εικόνας, σημαίνει πως το site μας έχει "πέσει" προσωρινά, καθώς το ετήσιο πακέτο Hosting που πληρώνουμε δε "σηκώνει" τους σημερινούς επισκέπτες.

Έπεσε το click-me.gr

Δες εδώ γιατί μια ιστοσελίδα έχει έξοδα συντήρησης και ποια είναι αυτά.ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ:

ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ CLICK-ME.GR, ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν η διαφήμιση δε σε ενδιαφέρει, απλά πάτα το (Χ) στην πάνω αριστερή μεριά αυτής της καρτέλας στο browser που χρησιμοποιείς. Η προηγούμενη καρτέλα περιέχει τη σελίδα που ζήτησες να δεις πατώντας προηγουμένως. 

ΠΑΤΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "DOWNLOAD" ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΕΚΠAΙΔΕΥΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ/ΑΡΘΡΟ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αν η διαφήμιση δε σε ενδιαφέρει, απλά πάτα το (Χ) στην πάνω αριστερή μεριά αυτής της καρτέλας στο browser που χρησιμοποιείς. Η προηγούμενη καρτέλα περιέχει τη σελίδα που ήσουν προηγουμένως.
Το πορτοκαλί κουμπί "Download" γράφει από κάτω "Διαφήμιση". 

Αν θέλεις να κατεβάσεις-εκτυπώσεις το εκπαιδευτικό περιεχόμενο, διάβασε αυτές τις οδηγίες και θα καταλάβεις πως το εκπαιδευτικό περιεχόμενο δεν κατεβαίνει από το πορτοκαλί κουμπί.

(Σημ. Καρτέλα λέμε κάθε ξεχωριστή ιστοσελίδα που είναι ανοιχτή στον ίδιο browser και που εμφανίζονται η μια δίπλα στην άλλη στην πάνω πάνω μεριά της οθόνης σου.  Η ενεργή (πατημένη) καρτέλα εμφανίζει ένα (Χ) στα δεξιά της και μπορείς να την κλείσεις.)


ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΑΝ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΆ, ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Δεν είναι όμορφο να μας κάνεις αρνητική κριτική στα social media, λόγω της κακής εμπειρίας από τις προβαλλόμενες διαφημίσεις, αντί να μας πεις "Ευχαριστώ" για τον κόπο μας....

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ CLICK-ME.GR

1. Έπαθλο

Ο διαγωνισμός έχει ως έπαθλο την παροχή ενός πακέτου βιβλίων εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας επιπέδου Junior A σε ένα νικητή, ο οποίος θα αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2018.

2. Διάρκεια

Ως διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από τις 10/01/2018 έως και τις 20/01/2018.

3. Δικαίωμα συμμετοχής - Προϋποθέσεις

3.1 Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι έχοντες νόμιμη μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Εξαιρούνται οι εθελοντές συνεργάτες και οι διοργανωτές του ιστότοπου CLICK-ME.GR.

3.2 Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο συμμετέχων να συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής στο στον ιστότοπο Click-me.gr, δηλώνοντας την ηλεκτρονική του διεύθυνση (email) και να πραγματοποιήσει επιβεβαίωση της συμμετοχής στο αυτοματοποιημένο email που θα λάβει αμέσως μετά.

3.3 Κάθε συμμετέχων είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων του. Ο ιστότοπος CLICK-ME.GR διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει κάθε συμμετέχοντα σε οποιαδήποτε φάση του διαγωνισμού, εφόσον διαπιστωθεί ότι τα δηλωθέντα από αυτόν στοιχεία είναι ελλιπή ή αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

3.4 Οι Διοργανωτές επαληθεύουν την εγκυρότητα των συμμετοχών και δύνανται να αποκλείσουν οιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή του δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.

4. Διαδικασία - κλήρωση

4.1 Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20/01/2018 στις 14:00. Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από τυχαία κλήρωση μέσω της πλατφόρμας gleam.io μεταξύ των εγκύρων συμμετοχών, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του. Συνολικά θα αναδειχθούν διαδοχικά 2 νικητές και 2 επιλαχόντες.

4.2 Οι νικητές θα λάβουν τη σχετική ενημέρωση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που έχουν δηλώσει, και θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το CLICK-ME.GR εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης. Διαφορετικά, ο πρώτος επιλαχών θα ωφεληθεί του δώρου εκείνου που δεν αποδέχτηκε το δώρο του.

4.3 Στην περίπτωση, κατά την οποία η επικοινωνία με κάποιον νικητή εντός της ως άνω προθεσμίας καταστεί για οιονδήποτε λόγο αδύνατη ή η συμμετοχή του ακυρωθεί για λόγους που αντιβαίνουν στους όρους του παρόντος ή προκύψει άρνηση ή αδράνεια σχετικά με την παραλαβή του επάθλου, οι Διοργανωτές θα αναπληρώσουν την κενή θέση από τον κατάλογο των επιλαχόντων κατά απόλυτη προτεραιότητα και σύμφωνα με την σειρά που θα κληρωθούν. Μετά από πέντε εργάσιμες μέρες το δικαίωμα αποδοχής των βασικών νικητών αυτόματα απόλλυται και ουδεμία αξίωση μπορεί να προβληθεί έναντι του Click-me.gr. Μετά από δέκα εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της κλήρωσης απόλλυται αντίστοιχα το δικαίωμα αποδοχής των αναπληρωματικών νικητών και ουδεμία αξίωση μπορεί να προβληθεί έναντι του Click-me.gr. Αν για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, δεν καταστεί δυνατή η παράδοση του δώρου στους επιλαχόντες, τότε το συγκεκριμένο δώρο ακυρώνεται.

4.4 Το δώρο είναι απολύτως προσωποπαγές και ανεπίδεκτο μεταβιβάσεως. Δε δύναται επίσης να ανταλλαγεί με άλλο δώρο ή χρηματικό ποσό.


5. Διαφημιστική προβολή

Ο ιστότοπος CLICK-ME.GR  δύναται να προβεί σε οιαδήποτε ενέργεια κριθεί σκόπιμη για τη διαφημιστική εκμετάλλευση της διαδικασίας και των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού. Ενδεικτικά αναφέρεται η δημοσίευση των ονομάτων των νικητών στο www.click-me.gr και τα δικά του social media. 

6. Τροποποιήσεις

Τροποποιήσεις από μέρους των διοργανωτών των όρων, της διάρκειας ή του είδους των προσφερομένων δώρων κατά τη διάρκειά ή μετά τη λήξη του διαγωνισμού, καθώς επίσης και η μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του, δεν αποκλείονται. Οιεσδήποτε μεταβολές κριθούν σκόπιμες, θα κατατεθούν στο συμβολαιογράφο, η οποία εγγυάται τον αδιάβλητο χαρακτήρα της διαδικασίας και θα ανακοινωθούν με καταχωρήσεις στα ΜΜΕ και στην ιστοσελίδα www.ekdromi.gr.

7. Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος στην ένταξη των μη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων του σε Αρχείο Προσωπικών Δεδομένων, τηρούμενο πάντα σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997. Το ως άνω Αρχείο θα χρησιμοποιηθεί από τον ιστότοπο CLICK-ME.GR και από τον ιστότοπο διεξαγωγής του διαγωνισμού gleam.io,  ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των νικητών, αλλά και για μελλοντική ενημέρωσή τους.

Τα ανωτέρω δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν σε άλλα εκτός των ανωτέρω, νομικά ή φυσικά πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, το Ν. Ν.3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους που τηρούνται στο ανωτέρω Αρχείο, επικοινωνώντας με τον ιστότοπο CLICK-ME.GR.

8. Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των ως άνω όρων.

9. Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και οιαδήποτε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ΄ ύλη αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών.

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)


Δήλωσε συμμετοχή σήμερα στο νέο μας Διαγωνισμό και λάβε αυτόματα μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου 2018!


Ένας τυχερός φίλος του Click-me.gr θα κερδίσει ένα πακέτο βιβλίων εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας για αρχάριους, φροντιστηριακού επιπέδου Junior A.

Για να καταλάβεις καλά,  δε θα σου στείλουμε σε ηλεκτρονική μορφή τα βιβλία, αλλά θα σου τα στείλουμε εκτυπωμένα με το Ταχυδρομείο!!!

Το πακέτο εκμάθησης αγγλικής Junior A περιλαμβάνει:

1) Λεξιλόγιο, βιβλίο σαν το Companion που περιέχει όλο το συνιστώμενο λεξιλόγιο για την τάξη Junior A. (40 σελίδες)
2) Practice Unit - αγγλόφωνες ασκήσεις, όπως σε ένα πραγματικό Activity Book. (20 σελίδες)
3) Translation A GR-EN - ελληνόφωνες ασκήσεις μετάφρασης από ελληνικά σε αγγλικά. (40 σελίδες)
4) Translation Β GR-EN - ελληνόφωνες ασκήσεις μετάφρασης από ελληνικά σε αγγλικά. (40 σελίδες)
5) Grammar Circle-Correct Exercises, Ασκήσεις Γραμματικής τύπου Κύκλωσε-Διόρθωσε. (30 σελίδες)
6) Grammar Complete-Answer Exercises, Ασκήσεις Γραμματικής τύπου Συμπλήρωσε-Απάντησε. (30 σελίδες)
7) Grammar Book, Ασκήσεις Γραμματικής με εικόνες. (40 σελίδες)

Αυτά τα βιβλία στοιχίζουν συνολικά πάνω από 100 ευρώ και δεν υπάρχουν στα βιβλιοπωλεία!
Είναι γραμμένα από καθηγητές Αγγλικής γλώσσας και ανταποκρίνονται άριστα σε κάθε μαθητή που χρειάζεται το κάτι παραπάνω για να μάθει Αγγλικά, αφού έχουν γραφτεί από έμπειρους καθηγητές σύμφωνα με τις ανάγκες των Ελλήνων μαθητών. Στοχεύουν στην κατανόηση και όχι στην απλή παπαγαλία, ενώ ταυτόχρονα δίνουν στο μαθητή την ευκαιρία να συντάξει δικές του προτάσεις, ακόμη κι από το νηπιακό επίπεδο στα Αγγλικά. 

Δες εδώ ένα σύντομο βίντεο για το δωρεάν εκτυπώσιμο εκπαιδευτικό υλικό Αγγλικής γλώσσας που προσφέρει το Click-me.gr.

Διαγωνισμός για  δωρεάν Βιβλία Αγγλικής γλώσσας Junior AΔιαγωνισμός Δωρεάν Βιβλία Αγγλικής γλώσσας Junior A

Δήλωσε συμμετοχή εδώ!


Απαραίτητη συμμετοχή είναι η εγγραφή στην ιστοσελίδα μας. Όλες οι άλλες επιλογές συμμετοχής σου προσφέρουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις. Αν πχ, δηλώσεις συμμετοχή και με τους 8 τρόπους, έχεις 7 περισσότερες εγγραφές για την κλήρωσή μας, σε σχέση με έναν άλλο που έχει δηλώσει μόνο μια συμμετοχή κάνοντας εγγραφή στο site μας!

Ιανουάριος 2018, Βιβλία Αγγλικής γλώσσας Junior A

Ισχύς διαγωνισμού: 10/01/18 - 20/01/18. Ο/Η νικητής/τρια του Διαγωνισμού θα ανακοινωθεί κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης στη σελίδα μας στις 20/01/2018.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ!!!

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό.
Με τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό δηλώνεις αυτόματα πως έχεις διαβάσει και αποδέχεσαι τους όρους χρήσης.

Υ.Γ.
Αγαπητοί φίλοι, μην ξεχνάτε πως ακόμη κι αν δε σταθείτε τυχεροί σε αυτή την κλήρωση, μπορείτε αν χρειάζεστε αυτό το εκπαιδευτικό υλικό να το εκτυπώσετε μόνοι σας από το σπίτι ή το σχολείο. Όλα τα δωρεάν βιβλία που θα κληρώσουμε υπάρχουν σε μορφή εικόνας στα παραπάνω λινκ και είναι εκτυπώσιμα!

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας!

Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Ψάξε εδώ

Ακολούθησέ μας για να μαθαίνεις ΠΡΩΤΟΣ τα νέα μας!
Facebook Google+

You Tube  Twitter 

TRANSLATION

Παραμύθι με ομοιοκαταληξία για παιδιά ηλικίας 4+