Εισαγωγικά

 

 

Δωρεάν Φύλλα Εργασιών για Νηπιαγωγείο - Δημοτικό, Ασκήσεις ΑγγλικώνΑσκήσεις για Νηπιαγωγείο - Δημοτικό - Αγγλικά
WWW.CLICK-ME.GR: η ΔΩΡΕΑΝ γωνιά του ίντερνετ που θα λατρέψει κάθε οικογένεια!!!

Εδώ θα βρεις τα πάντα για σένα, τα παιδιά σου, τα ανίψια σου... ακόμη και λόγια αγάπης για το άλλο σου μισό!!!
Μη σου πω και γράμμα για τον Αη Βασίλη!


ΟΛΟ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ...
ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ, ΑΠΟ ΕΔΩ!


Δωρεάν Φύλλα εργασιών & Ασκήσεις για Προσχολική Ηλικία

Δωρεάν Φύλλα εργασιών & Ασκήσεις για Νηπιαγωγείο

Δωρεάν Φύλλα εργασιών & Ασκήσεις για Δημοτικό

Δωρεάν φύλλα με Λεξιλόγιο, Ασκήσεις λεξιλογίου και Ασκήσεις γραμματικής για Αγγλική γλώσσα


Ο κύριος λόγος που υπάρχει το Click-me.gr, είναι για να αποτελεί το βοηθό του μέσου Έλληνα, ο οποίος ψάχνει συνεχώς ότι απορίες έχει στο ίντερνετ, θέματα υγείας, εκπαιδευτικό υλικό για εκτύπωση, θέματα ψυχαγωγίας, οδηγίες και συμβουλές κάθε τύπου.

Στο Click-me.gr θα βρεις ποικιλία από ζωγραφιές για μικρά παιδιά, εκμάθηση της άλφα-βήταςφυλλάδια "μαθαίνω τους αριθμούς"συλλογές ασκήσεων για Δημοτικό, δωρεάν μαθήματα αγγλικώνχρήσιμες πληροφορίες και πάνω από όλα... τα παραπάνω είναι διαθέσιμα για δωρεάν εκτύπωση! 

Εδώ μπορείς να μάθεις βήμα-βήμα πως να φτιάξεις τη δική σου ιστοσελίδα, ποια είναι η καλύτερη εταιρία Web Hosting, πως να κατεβάσεις μια εξουσιοδότηση,  μια υπεύθυνη δήλωση, μια αίτηση ή ένα πρότυπο βιογραφικού σημειώματος. Μπορείς επίσης να κατεβάσεις  δωρεάν προγράμματα για τον υπολογιστή σου ή εκπαιδευτικά προγράμματα για το παιδί σου!

Εδώ θα βρεις και ψυχαγωγικό τμήμα, με ανέκδοτα, στιχάκια και  κρητικές μαντινάδες για χρόνια πολλά !

Μην παραλείψεις τα θέματα Υγείας - αίτια, συμπτώματα και τρόποι αντιμετώπισης των πιο συνηθισμένων ασθενειών ή ενοχλήσεων!

Μπορείς επίσης να μάθεις πως μπορείς να αγοράζεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια μέσω ίντερνετ, αλλά και οδηγίες πως να κλείσεις φθηνό ξενοδοχείο μέσω ίντερνετ!

Εσύ μας βρήκες στο facebook, το twitter, το google+?

Κάνε μας Like στο Facebook, θα ενημερώνεσαι πρώτος για ότι νέο ανεβαίνει!
Κάνε μας Follow στο Google+  για να μη χάνεις τίποτα!
Κάνε μας Follow στο Twitter να ακούς όλα τα τιτιβίσματά μας!

 

4.5714285714286 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.57 (28 Ψήφοι)

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ? ΑΠΛΑ ΠΕΣΤΟ ΜΑΣ!

Απαιτείται εγγραφή!Μην ξεχάσεις να εγγραφείς (πάνω δεξιά) ώστε να μπορείς να δεις & να κατεβάσεις τα Εκπαιδευτικά αρχεία!
-Για να εγγραφείς χρειάζεσαι email. Αν δεν έχεις πάτα εδώ. Έπειτα, κάνεις Login.
-Μπορείς να κάνεις αμέσως Login μέσω Facebook, χωρίς εγγραφή!

Αν δε βρεις αυτό που ψάχνεις, έλα ξανά σε λίγες μέρες... Πάντα κάτι καινούριο θα ανεβαίνει!


 

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις!


Καταρχάς σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνεις για το site μας.

Ίσως μέσω ίντερνετ δε μπορεί καμία ιστοσελίδα να προσφέρει δωρεάν σημαντικά πράγματα, αλλά εμείς στο Click-me.gr το επιχειρούμε!
help
Η λογική μας είναι: Συμβάλλοντας ο καθένας με το δικό του τρόπο, θα καταφέρουμε να αποκτήσουν όλα τα μέλη της ομάδας μας τις χρήσιμες πληροφορίες  που χρειάζονται, είτε αυτές είναι εκπαιδευτικές σημειώσεις, είτε μια συμβουλή για τη γρίπη, πληροφορίες για την άδεια οικοδομής,  οδηγίες ένα χαλαρωτικό μασάζ ή ένα ανέκδοτο!

Δες το σαν μια ομάδα φίλων, που ανταλλάσσουν πληροφορίες μεταξύ τους. Ο ένας μπορεί να είναι δάσκαλος και να προσφέρει τις σημειώσεις που έχει φτιάξει για εξάσκηση στα Μαθηματικά Α' Δημοτικού, κι ο άλλος ίσως είναι ένας καρδιολόγος που προσφέρει συμβουλές για την αναγνώριση συμπτωμάτων σοβαρών ασθενειών.  Έτσι, αποκτά ο καθένας κάτι χρήσιμο για τη ζωή του, για το οποίο δεν κόπιασε ο ίδιος, απλά αντάλλαξε τις πληροφορίες του.

Ευχόμαστε να σου έχει φανεί χρήσιμο το site μας και σου ζητάμε να συμβάλλεις όπως μπορείς σε αυτή μας την προσπάθεια. Ελπίζουμε να ανταποκριθείς στο κάλεσμά μας ώστε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα που έχουμε για το Click-me.gr.

Ειδικά για τους αρθρογράφους του Click-me.gr έχει συσταθεί Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης, ώστε να σε βοηθήσει σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις πρόβλημα κατά την αποστολή των αρχείων. Η Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης είναι στη διάθεσή σου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες,  στο email  


Μπορείς να στείλεις τα άρθρα σου από εδώ.

 

1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 1.00 (1 Ψήφος)