Ηλεκτρονικά παιχνίδια με τον Άγιο Βασίλη

Η Google, όπως πάντα, πρωτοπορεί! Έχει online παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά, διαθέσιμα δωρεάν για όλο το μήνα Δεκέμβριο.

Θα τα βρείτε μαζεμένα εδώ. https://santatracker.google.com

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ONLINE

Έχει πάνω από 20 ηλεκτρονικά παιχνίδια Online για όλες τις ηλικίες!
Αν θέλεις, μπορείς να κατεβάσεις και την εφαρμογή και να την εγκαταστήσεις στο κινητό σου, από εδώ.


Ο Οδηγός παιχνιδιών για όλη την Οικογένεια θα σου φανεί πολύ χρήσιμος!
Θα τον βρεις εδώ, και ψάξε ακριβώς αυτή την κατηγορία παιχνιδιού που σε ενδιαφέρει!
  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ONLINE ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ



Santa Tracker
Γιορτινή διασκέδαση για όλη την οικογένεια
Το Χωριό του Άι-Βασίλη είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογένειες που αναζητούν μια γιορτινή εμπειρία. Εδώ θα βρείτε όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες, καθώς και διασκεδαστικές, επιμορφωτικές και αλληλεπιδραστικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Παρακολουθήστε την πορεία του Άι-Βασίλη καθώς μοιράζει τα δώρα
Στις 24 Δεκεμβρίου, το Χωριό του Άι-Βασίλη θα μεταμορφωθεί σε μια εμπειρία παρακολούθησης της πορείας του Άι-Βασίλη και των ταράνδων του καθώς μοιράζουν δώρα σε παιδιά από όλο τον κόσμο.

Ψιτ! Εσείς το ξέρατε ότι το ταξίδι του Άι-Βασίλη διαρκεί 25 ώρες;! Κάνει την πρώτη του στάση στις ανατολικές εκτάσεις της Ρωσίας, λίγο μετά τις 10 μ.μ. τοπική ώρα. Εκείνη τη στιγμή, στη Νέα Υόρκη είναι 5 το πρωί και 11 το πρωί στο Παρίσι.


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ONLINE
ΚΩΔΙΚΑΣ
Γιορτινή ατμόσφαιρα όλο τον μήνα
Μάθετε προγραμματισμό με τα ξωτικά του Άι-Βασίλη
Τα ξωτικά αναπτύσσουν διαρκώς τις ικανότητές τους στον προγραμματισμό. Εξερευνήστε παιχνίδια που θα σας διδάξουν ορισμένα βασικά στοιχεία. Όλοι μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον προγραμματισμό!


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΩΔΙΚΑ

Εργαστήριο κώδικα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ
Χρησιμοποιήστε τις βασικές αρχές του προγραμματισμού για να καθοδηγήσετε το ξωτικό στο δάσος και να βρείτε τα δώρα που έχουν πέσει κάτω.
Εκμάθηση

Κωδικοποίηση μπούγκι
ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ
Τα ξωτικά δοκιμάζουν και πάλι τις δεξιότητές τους στον προγραμματισμό, αυτήν τη φορά σε συνδυασμό με τις χορευτικές τους ικανότητες. Γράψτε κώδικα για να χορογραφήσετε τις κινήσεις των ξωτικών. Προσοχή, όμως, όσο γίνεστε καλύτεροι, οι χοροί γίνονται δυσκολότεροι!
Εκμάθηση
Ανακαλύψτε τις γιορτές σε όλο τον κόσμο
Οι γιορτές διαφέρουν σημαντικά από μέρος σε μέρος. Μάθετε πώς γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με μια μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και κουίζ.


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ
Γιορτινές παραδόσεις
ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ
Κάντε κλικ στις πινέζες του χάρτη για να μάθετε περισσότερα για τα γιορτινά έθιμα σε όλο τον κόσμο, από τους σκούφους toque στον Καναδά, μέχρι τα μαγιό που φοράει ο κόσμος στην Αυστραλία.
Εκμάθηση

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΛΕΞΕΩΝ
Μεταφράσεις
ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ
Μάθετε πώς λένε τα ξωτικά "Καλή χρονιά", ευχηθείτε κι εσείς και γνωρίστε κι άλλες γιορτινές ευχές από όλο τον κόσμο.
Εκμάθηση

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ONLINE ΧΑΡΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΕΘΙΜΑ ΑΝΑ ΧΩΡΑ
Κουίζ χάρτη
ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ
Ο Άι-Βασίλης πρέπει να επισκεφτεί πάρα πολλά μέρη. Τοποθετήστε το περίγραμμα της χώρας στον χάρτη σε αυτό το παιχνίδι γεωγραφίας.
Εκμάθηση

Κουίζ για τις γιορτινές παραδόσεις
ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ
Πόσο καλά γνωρίζετε την ιστορία των Χριστουγέννων; Δοκιμάστε τις γνώσεις σας σε ένα κουίζ εννέα ερωτήσεων που σίγουρα θα σας κάνουν να σκεφτείτε.
Εκμάθηση
Έμπνευση και δημιουργία
Το χωριό του Άι-Βασίλη βασίζεται στη μαγεία της δημιουργίας. Ανακαλύψτε παιχνίδια στα οποία μπορείτε να ζωγραφίσετε, να βάψετε, να χτίσετε και να δημιουργήσετε με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες.


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
Καμβάς του Άη Βασίλη
ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ
Χρησιμοποιήστε τα δημιουργικά εργαλεία του ίδιου του Άι-Βασίλη. Κάθε εργαλείο, πινέλο και αυτοκόλλητο έχει έναν ιδιαίτερο ήχο, προσφέροντας μια πλούσια οπτικοακουστική εμπειρία.
Εκμάθηση

Snowbox
ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ
Πειραματιστείτε και παίξτε στο δικό σας χειμωνιάτικο σκηνικό. Χρησιμοποιήστε υλικά 3D και δημιουργήστε ό,τι θέλετε: σπίτια, παιχνίδια, χιονανθρώπους, δάση και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
Εκμάθηση

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΤΙΑΞΕ ΞΩΤΙΚΑ
Σχεδίαση ξωτικού
ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ
Δημιουργήστε το δικό σας ξωτικό από την κορυφή έως τα νύχια και βεβαιωθείτε ότι έχει τη χαρακτηριστική όψη του ξωτικού για τα πολλά εορταστικά βράδια στον Βόρειο Πόλο.
Εκμάθηση

ΣΕΛΦΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Σέλφι με τον Άγιο Βασίλη
ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ
Ο Άι-Βασίλης είναι στο κουρείο και χρειάζεται βοήθεια για να διαλέξει τη νέα του εμφάνιση. Χρωματίστε τη γενειάδα του, στεγνώστε τα μαλλιά του με σεσουάρ, προσθέστε στολίδια ή ξυρίστε τον εντελώς με τη μηχανή κουρέματος.
Εκμάθηση
Απολαύστε τον χρόνο σας με όλη την οικογένεια
Αρπάξτε μια γαβάθα ποπ κορν και χουχουλιάστε με την πιο ζεστή σας κουβέρτα. Δείτε τις περιπέτειες όλης της παρέας στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου του Χωριού ή διαβάστε μαζί ένα αλληλεπιδραστικό παραμύθι με τον Όλι τον Ναρβάλ που ετοιμάζεται για τις γιορτές κάτω από τη θάλασσα.


Μια μέρα στο μουσείο
ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ
Επισκεφτείτε το Μουσείο Γιορτινής Χαράς μαζί με τα ξωτικά, τους τάρανδους, τον Άι-Βασίλη και την Κυρία Κλάους!
Εκμάθηση

Αυτοκίνητο ξωτικών
ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ
Στον Βόρειο Πόλο θα βρείτε πολλά ξωτικά, τάρανδους και ανθρωπάκια που περιμένουν να τους μεταφέρετε. Δείτε πώς πηγαίνουν από το ένα μέρος στο άλλο.
Εκμάθηση

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ
Η απογείωση του Άγιου Βασίλη
ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ
Ο Άι-Βασίλης και οι τάρανδοί του είναι έτοιμοι να πετάξουν, αλλά χρειάζονται λίγη βοήθεια από τα ξωτικά-προγραμματιστές πριν από την απογείωση.
Εκμάθηση
Ενημέρωση από τον Βόρειο Πόλο λεπτό προς λεπτό
Με τον Βοηθό Google, μπορείτε να ενημερώνεστε για τον Άι Βασίλη μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου! Η ενσωμάτωση είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες γλώσσες.
Με την άδεια των γονιών τους, τα παιδιά κάτω των 13 ετών μπορούν να απολαύσουν κι αυτά τη δική τους, εξατομικευμένη εμπειρία με τον Βοηθό Google, αρκεί να συνδεθούν με τον δικό τους λογαριασμό, τον οποίο μπορείτε να διαχειρίζεστε με το Family Link.

Οι ειδήσεις από τον Βόρειο Πόλο
Συντονιστείτε καθημερινά στις Ειδήσεις από τον Βόρειο Πόλο για να μάθετε τι σχεδιάζει ο Άι Βασίλης και τα ξωτικά του. Ζητήστε από τον Βοηθό Google να σας πει τα νέα από τον Βόρειο Πόλο.

Καλέστε τον Άι Βασίλη
Ο Βοηθός Google σας συνδέει με τον Βόρειο Πόλο, όπου ο Άι Βασίλης κάνει πρόβες για μια συναυλία μουσικής. Όμως ξέρει μόνο ένα τραγούδι. Μπορείς να τον βοηθήσεις να παίξει το κομμάτι με τον καλύτερο τρόπο;

Τα ανέκδοτα του Άι Βασίλη
Όταν ο Άι Βασίλης δεν εργάζεται μαζί με τα ξωτικά του στο εργαστήριο, προσπαθεί να γίνει καλύτερος κωμικός. Ζητήστε από τον Βοηθό Google να σας πει τα αστεία του Άι Βασίλη για να ακούσετε την παράστασή του.
Συμβουλές και κόλπα
Αυτές τις γιορτές, απολαύστε ακόμη περισσότερη μαγεία με το Santa Tracker στα αγαπημένα σας προϊόντα Google.


ΦΤΙΑΞΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Χαρίστε ένα γιορτινό GIF
Προσθέστε λίγη γιορτινή χαρά στα μηνύματά σας. Κάντε αναζήτηση για “Santa Tracker gifs” (μόνο στα Αγγλικά) στη σελίδα του Tenor στο Google και ανακαλύψτε GIF και αυτοκόλλητα με θέμα τον Άι-Βασίλη.
Περισσότερα από την Google
Αφού χωνέψετε το γιορτινό σας γεύμα και χαρείτε τα δώρα σας, ανακαλύψτε νέες διασκεδαστικές δραστηριότητες με την Google για όλον τον χρόνο.


ΦΤΙΑΞΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

 

Online ηλεκτρονικά Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια 


Δωρεάν από την ιστοσελίδα Google


Εκτύπωσε από εδώ το Εικονόλεξο με τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα σε PDF 5 σελίδων, όπου γίνεται και επεξήγηση των στίχων που φαίνονται ως ασυναρτησίες! Ιδανικό για παιδιά Νηπιαγωγείου, για τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, αλλά και για όλες τις ηλικίες!
Εικονόλεξο Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα 


ΒΡΕΣ ΕΔΩ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
 


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!