Δωρεάν, έτοιμα για εκτύπωση φύλλα ζωγραφικής με έγχρωμο παράδειγμα, για όλα τα Ζώα του Αγροκτήματος!!!  Ευκαιρία να μάθουν τα παιδιά στις πόλεις και όχι μόνο όλα τα χαριτωμένα ζωάκια στο αγρόκτημα!

Αυτά τα φύλλα ζωγραφικής είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά στον παιδικό σταθμό ή το Νηπιαγωγείο που μαθαίνουν και τα χρώματα.

Υπάρχει μια έγχρωμη μικρογραφία του ζώου αγροκτήματος και δίπλα μια μεγάλη ασπρόμαυρη ζωγραφιά του ζώου, την οποία πρέπει τα παιδιά να χρωματίσουν, με τα ίδια ακριβώς χρώματα όπως και στο παράδειγμα.

Είναι υπέροχη άσκηση στη διαχείριση του μολυβιού και την εκμάθηση των χρωμάτων!Θα βρεις κριούς και πρόβατα, ταύρους και αγελάδες, άλογα και φοράδες, κόκορες και κότες, σκύλους και σκυλίτσες, πάπιους και πάπιες, τράγους και κατσίκες,  και άλλα πολλά!


Όλα τα Φύλλα ζωγραφικής με τα ζώα του Αγροκτήματος εκτυπώνονται τέλεια σε μια Α4 σελίδα.Ζωγραφιές με δείγμα Ζώα ΑγροκτήματοςΖωγραφιές Ζώα Αγροκτήματος - Ζωγραφική με έγχρωμο δείγμαΔες εδώ όλα τα φύλλα ζωγραφικής με παράδειγμα για τα Ζώα του Αγροκτήματος


Δες εδώ όλα τα Ζώα της θάλασσας - ζωγραφική με έγχρωμο δείγμα!

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 

Ψάξε εδώ

Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

TRANSLATION