Διαφημίσεις: Αναγκαίο κακό!!!


Αν κι εσύ, όπως κι εμείς, θεωρείς ότι κάποιες από τις διαφημίσεις που προβάλλονται στο Click-me.gr είναι ενοχλητικές, απλά διάβασε παρακάτω για να καταλάβεις τον λόγο ύπαρξής τους:


Οι διαφημίσεις είναι απαραίτητες για να υπάρχει online το Click-me.gr. Καμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς διαφημίσεις, εκτός κι αν έχει κάποιο μεγαλο-χορηγό από πίσω, που να υπερασπίζει τα συμφέροντά του. Καθώς όμως εμείς δεν έχουμε τέτοιο σπόνσορα, εμφανίζουμε διαφημίσεις από προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να σου φανούν χρήσιμα. Το ξέρουμε, όσο πιο λίγο ενδιαφέρουσα είναι μια διαφήμιση για εσένα, τόσο πιο ενοχλητική γίνεται, αλλά είναι μονόδρομος. Αν τον άλλο μήνα δεν έχουμε διαφημίσεις, απλά θα πας να μπεις στο Click-me.gr και θα σου βγάλει μια άδεια σελίδα με το μήνυμα "503 Service Unavailable", η "500  Internal Server Error" που σημαίνει ότι δεν έχουμε πληρώσει το server που εμφανίζει την ιστοσελίδα μας...


Αν πας να μπεις στο click-me.gr και δεις ένα μήνυμα όπως αυτό της εικόνας, σημαίνει πως το site μας έχει "πέσει" προσωρινά, καθώς το ετήσιο πακέτο Hosting που πληρώνουμε δε "σηκώνει" τους σημερινούς επισκέπτες.

Έπεσε το click-me.gr

Δες εδώ γιατί μια ιστοσελίδα έχει έξοδα συντήρησης και ποια είναι αυτά.ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ:

ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ CLICK-ME.GR, ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν η διαφήμιση δε σε ενδιαφέρει, απλά πάτα το (Χ) στην πάνω αριστερή μεριά αυτής της καρτέλας στο browser που χρησιμοποιείς. Η προηγούμενη καρτέλα περιέχει τη σελίδα που ζήτησες να δεις πατώντας προηγουμένως. 

ΠΑΤΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ "DOWNLOAD" ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΕΚΠAΙΔΕΥΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ/ΑΡΘΡΟ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Αν η διαφήμιση δε σε ενδιαφέρει, απλά πάτα το (Χ) στην πάνω αριστερή μεριά αυτής της καρτέλας στο browser που χρησιμοποιείς. Η προηγούμενη καρτέλα περιέχει τη σελίδα που ήσουν προηγουμένως.
Το πορτοκαλί κουμπί "Download" γράφει από κάτω "Διαφήμιση". 

Αν θέλεις να κατεβάσεις-εκτυπώσεις το εκπαιδευτικό περιεχόμενο, διάβασε αυτές τις οδηγίες και θα καταλάβεις πως το εκπαιδευτικό περιεχόμενο δεν κατεβαίνει από το πορτοκαλί κουμπί.

(Σημ. Καρτέλα λέμε κάθε ξεχωριστή ιστοσελίδα που είναι ανοιχτή στον ίδιο browser και που εμφανίζονται η μια δίπλα στην άλλη στην πάνω πάνω μεριά της οθόνης σου.  Η ενεργή (πατημένη) καρτέλα εμφανίζει ένα (Χ) στα δεξιά της και μπορείς να την κλείσεις.)


ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΑΝ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΆ, ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Δεν είναι όμορφο να μας κάνεις αρνητική κριτική στα social media, λόγω της κακής εμπειρίας από τις προβαλλόμενες διαφημίσεις, αντί να μας πεις "Ευχαριστώ" για τον κόπο μας....

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)
Διάβασε τις οδηγίες για εκτύπωση//downloadDownload-Διαφήμιση

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 
 

Πάτα "Μου αρέσει!" Θα μαθαίνεις από τους πρώτους τα νέα που ανεβαίνουν!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας!

Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Ψάξε εδώ

Ακολούθησέ μας για να μαθαίνεις ΠΡΩΤΟΣ τα νέα μας!
Facebook Google+

You Tube  Twitter 

TRANSLATION

Παραμύθι με ομοιοκαταληξία για παιδιά ηλικίας 4+