Σε αυτό το pdf αρχείο που σου δίνουμε δωρεάν από την ομάδα του click-me.gr, θα βρεις εύκολες δραστηριότητες που μπορείς να εκτυπώσεις για τα παιδιά (κυρίως Νηπιαγωγείου αλλά και στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού), οι οποίες εστιάζουν στο γεγονός της Ανάστασης του Λαζάρου. 

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


Το εκτυπώσιμο αρχείο pdf περιέχει πληροφορίες για το τι γιορτάζουμε το Σάββατο του Λαζάρου, το μήνυμα της ανάστασης του Λαζάρου αλλά και 3 σελίδες με σχετικές  δραστηριότητες Γλώσσας και Αριθμητικής.   


Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΣΧΑ
Με απλά λόγια για παιδιά Νηπιαγωγείου...

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
Γιορτάζουμε την Ανάσταση του Λαζάρου

Ο Ιησούς Χριστός είχε ένα φίλο, το Λάζαρο, που έμενε μακριά, στη Βηθανία. Ο Λάζαρος αρρώστησε και ξεκίνησε ο Ιησούς Χριστός να πάει να τον δει, αλλά άργησε καθώς παλιά δεν υπήρχαν αυτοκίνητα, μόνο γαϊδουράκια. Όταν έφτασε, ο αδερφές του Λάζαρου, η Μάρθα και η Μαρία, έκλαιγαν. Του είπαν πως είχε πεθάνει ήδη 4 μέρες πριν ο Λάζαρος. Ο Ιησούς Χριστός είχε τη θεϊκή δύναμη να τον ζωντανέψει ξανά και είπε έξω από τον τάφο του: «Λάζαρε, δεύρο έξω», που σημαίνει «Λάζαρε, βγες έξω». Τότε, ο Λάζαρος αναστήθη- κε, ζωντάνεψε δηλαδή και περπάτησε έξω από τον τάφο του. Όλοι χάρηκαν πολύ που ήταν πάλι ζωντανός ο Λάζαρος, και πιο πολύ οι αδερφές του. Πολλοί άνθρωποι που είδαν αυτό το θαύμα, πίστεψαν πως ο Ιησούς Χριστός ήταν Γιος του Θεού.


Αν ψάχνεις ένα έτοιμο κείμενο με εικόνες στο ίντερνετ, για να εξηγήσεις στο μικρό παιδί τι είναι το Σάββατο του Λαζάρου που γιορτάζει κάθε χρόνο την εβδομάδα πριν το Πάσχα η Εκκλησία, αυτό το αρχείο pdf είναι κατάλληλο για χρήση στο σπίτι για τα παιδιά σου αλλά και για χρήση στον παιδικό σταθμό, το Νηπιαγωγείο ή το Δημοτικό.
 

  Δραστηριότητες για την Ανάσταση του Λαζάρου PDF 4 σελίδες



Όλες οι Θρησκευτικές Δραστηριότητες για τη Μεγάλη Εβδομάδα για παιδιά Νηπιαγωγείου (Ελληνική Γλώσσα & Βασικά Μαθηματικά) βρίσκονται σε ένα αρχείο 41 σελίδων, εδώ.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Εκτύπωσε από εδώ περισσότερα φύλλα εργασιών για τo νηπιαγωγείο:
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ 
 


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 
 

"Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή" ; Ένα έμμετρο παραμύθι για παιδιά 4+