ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ ΣΕ ΕΙΚΟΝΟΛΕΞΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ



Ένα έμμετρο παραμύθι με συναρπαστική ομοιοκαταληξία που εισάγει τα παιδιά στη θαυμαστή κοινωνία των μυρμηγκιών, δείχνοντας την αξία του ομαδικού πνεύματος...!
Είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 4+, ηλικίες στο Προνήπιο και το Νηπιαγωγείο δηλαδή. Ενδείκνυται όμως οπωσδήποτε και για παιδιά Δημοτικού, καθώς εισάγει τα παιδιά σε πολύ σημαντικές έννοιες, όπως η εργατικότητα, η προνοητικότητα και η ομαδικότητα.

Έγραψαν για αυτό το παιδικό παραμύθι...
"Πόσο εύστοχη και έξυπνη ιστορία! Τα παιδιά μέσα από τα μικροσκοπικά μυρμηγκάκια, τα «ασήμαντα» τοσοδούλικα πλασματάκια, εισπράττουν πολύτιμα μηνύματα για τη ζωή τους, ενθαρρύνοντάς τα και παροτρύνοντάς τα για το πόσο σημαντικός είναι ο καθένας μας."

"Όπως λέει και η παροιμία: -Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν-. Είναι πολύ σημαντική η δουλειά τους και πάντα βοηθούν το ένα το άλλο. Μεγάλος τους φόβος, μην τυχόν και τα πατήσει κάποιος άνθρωπος γι 'αυτό πρέπει να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα και να είναι πολύ προσεκτικά. Αν στο δρόμο τους βρεθεί κάποιο μεγάλο ψίχουλο, τότε τρέχουν να βοηθήσουν τα υπόλοιπα. Συνεργάζονται άψογα και ακολουθούν το μυρμήγκι αρχηγό, που καθώς περπατάει αφήνει ίχνη του στη γη ώστε κανείς να μη χαθεί."



ΕΙΚΟΝΟΛΕΞΟ - ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ - ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Το εικονόλεξο είναι σε αρχείο PDF και αριθμεί 4 σελίδες, που μπορείς να εκτυπώσεις σε Α4 ή μεγαλύτερη διάσταση για όλη την τάξη.
Εκτύπωσέ το και απολαύστε το στην τάξη μαζί με τα ζουζούνια!
Αν τυχόν δεν ξέρεις για ποιο παραμύθι μιλάμε, μπες στο www.melis.gr και παράγγειλε τα βιβλία της σειράς "ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ", εκεί επίσης μπορείς να εκτυπώσεις εργασίες αλλά και να ακούσετε την αφήγηση των βιβλίων με τα παιδιά. Είμαστε σίγουροι πως θα αγαπήσεις  αυτόν τον μυρμηγκοήρωα, που διδάσκει ανεκτίμητες αξίες στα παιδιά..!

 

ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΗ PDF εικονόλεξο




Κατέβασε το PDF
Δωρεάν PDF με Μέγεθος: 1,06 MB

Υπάρχει έτοιμη μια σειρά με φανταστικές θεματικές εργασίες για τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή!

Εκτύπωσε από εδώ:

- PDF 25 σελίδες με ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΦΗΣ με γραμμούλες
- PDF 24 σελίδες με ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΦΗΣ με την ΑΛΦΑΒΗΤΑ
- PDF 24 σελίδες με ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
- PDF ΠΑΖΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΗΤΑ
- PDF 8 σελίδες με ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ

 


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 
 

"Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή" ; Ένα έμμετρο παραμύθι για παιδιά 4+