Εργασίες Μικρά γράμματα - Κάλαντα Χριστουγέννων 5ΣΤΡΟΦΕΣ

Ιδανική εργασία με θέμα τα κάλαντα των Χριστουγέννων για μικρά παιδιά στο σπίτι, στον παιδικό σταθμό ή στο Νηπιαγωγείο!
Όλοι οι νηπιαγωγοί, οι δάσκαλοι στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, αλλά και οι γονείς που απασχολούν τα παιδιά τους με δραστηριότητες στο σπίτι, μπορούν να εκτυπώσουν  όμορφες δραστηριότητες για να μάθουν τα παιδιά ευχάριστα τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.Εργασίες Μικρά γράμματα - Κάλαντα Χριστουγέννων 5ΣΤΡΟΦΕΣ
 

Εργασία γραφής για εκτύπωση: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα Μικρά γράμματα

5 στροφές

Με αυτές τις δραστηριότητες που προσφέρουν δωρεάν οι νηπιαγωγοί του Click-me.gr, οι νηπιαγωγοί μπορούν να εκτυπώσουν την καρτέλα με ολόκληρα τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα για παιδιά νηπιαγωγείου σε Α4 είτε τις τρεις πρώτες στροφές, είτε κάποια άλλη καρτέλα με περισσότερα κάλαντα,  να την πλαστικοποιήσουν και να τη δείξουν στην τάξη.

Αυτή η εκτυπώσιμη εργασία περιέχει πέντε στροφές από τα λόγια από τα  Χριστουγεννιάτικα κάλαντα όπου τα παιδιά πρέπει να συμπληρώσουν κάποια γράμματα ή λέξεις που λείπουν. Υπάρχουν κι άλλες καρτέλες και εργασίες για δωρεάν εκτύπωση, θα τις βρεις στο λινκ παρακάτω.

Εκτύπωσε από εδώ όλες τις καρτέλες και τις εργασίες για τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 

Συνδέσου και ρώτα κι εσύ τώρα στο forum...

  • Δεν υπάρχουν δημοσιεύσεις προς εμφάνιση

Ψάξε εδώ

Click-me.gr: Ελληνική ιστοσελίδα & forumΕκτύπωσε δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό!Βρες μας στο Facebook!Βρες μας στο Google+!Βρες μας στο Twitter!Βρες μας στο YouTube!Βρες μας στο Pinterest!Ρώτησε στο forum ό,τι σε απασχολεί!

 

Παραμύθι με ομοιοκαταληξία για παιδιά ηλικίας 4+
Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

TRANSLATION