Ασκήσεις Προγραφής με το Μελή & τα Γράμματα της ΑλφαβήταςΟ μικρός Μελής ξεφεύγει από το βιβλίο  "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή"  και φτιάχνει τη φωλιά του σε κάποια ηλεκτρονικά PDF αρχεία...

Εκεί μαθαίνει σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας πώς να πιάνουν το μολύβι και να γράφουν ένα-ένα τα γράμματα της ελληνικής αλφαβήτας.
Οι υπέροχες εικονογραφημένες ασκήσεις προγραφής δίνονται από τη συγγραφέα δωρεάν για εκτύπωση, είτε έχεις αγοράσει το βιβλίο, είτε όχι.


Το μόνο που έχει να κάνει η νηπιαγωγός ή ο δάσκαλος, ακόμη και ο γονιός στο σπίτι, είναι να κατεβάσει αυτά τα αρχεία και να τα εκτυπώσει... Τα υπόλοιπα είναι δουλειά του Μελή!
 
Ασκήσεις Προγραφής για όλα τα Γράμματα της Αλφαβήτας σε αρχείο PDF 24 σελίδων.

Ο Μελής θέλει να μαζέψει όλους τους σπόρους! Ένωσε τις τελίτσες όπως δείχνουν τα βέλη και βρες το γράμμα που σχηματίζεται.

Ασκήσεις Προγραφής με τα Γράμματα PDF
Κατέβασε το PDF
Δωρεάν PDF με Μέγεθος: 6,3 MB


Δες εδώ κι άλλες ασκήσεις Προγραφής με την Αλφαβήτα (χωρίς το Μελή!)
Ασκήσεις Προγραφής με τα γράμματα της Αλφαβήτας 

(σε μορφή εικόνας, όχι PDF) 
 

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο "Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή" και να το διαβάσετε στα παιδιά ή να βάλετε στα παιδιά να το ακούσουν δωρεάν από το βίντεο που θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Μελή. Έτσι, ο μικρός μυρμηγκοήρωας θα γίνει πρώτα αναγνωρίσιμος στα μικρά παιδιά και θα είναι πιο χαρούμενα όταν κάνουν παρέα τις εργασίες!

 

 

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 

Ψάξε εδώ

Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

TRANSLATION