Γράμμα στον Αη Βασίλη


Γράμμα στον Αη Βασίλη

Εδώ θα βρεις πολλά πρότυπα γράμμα για τον Αη Βασίλη, που μπορούν να γράψουν παιδιά στο σπίτι, στον παιδικό σταθμό, στο νηπιαγωγείο ή στο σχολείο. Υπάρχουν φύλλα έτοιμα μόνο με διακόσμηση, και άλλα που περιέχουν το κείμενο του γράμματος στον Άγιο Βασίλη και συμπληρώνουν τα παιδιά τα κενά. Διάλεξε ποιο σου αρέσει, και εκτύπωσέ το σε Α4!
Όλα τα παιδιά, (μικρά και μεγάλα) μπορούν να στείλουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη βάζοντάς το στο ειδικό κουτί που υπάρχει έξω από κάθε υποκατάστημα ΕΛΤΑ. Μπορείς να το στείλεις χωρίς γραμματόσημο. Να είσαι σίγουρος πως θα έρθει και απάντηση!

Εσύ ήσουν ...καλό παιδί φέτος;  Και να ήσουν και να μην ήσουν, το ίδιο κάνει! Για σένα μάλλον δε θα'ρθει ο Αη Βασίλης, αλλά που ξέρεις, μπορεί να έρθει, να σου αφήσει μια νέα χρονιά γεμάτη Υγεία, και να φύγει αθόρυβα. Αυτό θα ήταν το καλύτερο δώρο!

Επειδή όμως για τους μικρούς μας φίλους ο Αη Βασίλης πάλι θα 'ρθει, βρες και εκτύπωσε ένα γράμμα για τον Αη Βασίλη. Καθίστε μαζί με τα βλαστάρια σου, όλοι, οικογενειακώς, και γράψτε ο καθένας το δικό του γράμμα για τον Άγιο Βασίλη. Ταχυδρομήστε το και αφήστε τα στην αγωνία μέχρι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Όλα τα καλά παιδιά θα πάρουν, αν όχι αυτά που ζήτησαν, κάτι που θα τους αρέσει και πολλή-πολλή αγάπη! Ίσως και σοκολατίτσες!

Δες εδώ όλα τα γράμματα στον Άη Βασίλη

 

4.4444444444444 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.44 (9 Ψήφοι)
Διάβασε τις οδηγίες για εκτύπωση//downloadDownload-Διαφήμιση

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 

Πάτα "Μου αρέσει!" Θα μαθαίνεις από τους πρώτους τα νέα που ανεβαίνουν!

Ακολούθησέ μας για να μαθαίνεις ΠΡΩΤΟΣ τα νέα μας!
Facebook Google+

You Tube  Twitter 
Παραμύθι με ομοιοκαταληξία για παιδιά ηλικίας 4+
Πάρε νέο μοντέλο κινητού στη μισή τιμή!

 

 

Μάθε τα μυστικά για να αγοράζεις σωστά και φθηνά!

Login για εκπαιδευτικό υλικό Νηπιαγωγείο - Δημοτικό - Αγγλικά - ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ