Τι είναι οι κατηγορίες στο Joomla

 
 
Η κατηγορία στο Joomla υπάρχει απλά και μόνο για να βοηθάει στην αρχειοθέτηση των άρθρων. Εάν τώρα εσύ φτιάχνεις μια μικρή ιστοσελίδα (πχ 10 σελίδες) νομίζω δε θα σου χρειαστεί καθόλου να ασχοληθείς με τις κατηγορίες. 

Παράδειγμα ιστοσελίδας που δε σου χρειάζονται οι κατηγορίες:
Φτιάχνεις μια ιστοσελίδα με μενού Αρχική, Προϊόντα, Επικοινωνία.
Στο μενού Προϊόντα έχεις συνδέσει ένα άρθρο που παρουσιάζει όλα μαζί τα προϊόντα. Δεν υπάρχει υπο-μενού στο μενού Προϊόντα.

Από την άλλη, μπορεί να σου χρειαστεί να φτιάξεις μια κατηγορία, αν έχεις  να παρουσιάσεις μέσα από ένα μενού Προϊόντα  πχ 3 προϊόντα το καθένα σε μια δική του ξεχωριστή σελίδα (άρθρο). Σε αυτή την περίπτωση, φτιάχνεις μια κατηγορία με το όνομα Προϊόντα, και τα άρθρα Προϊόν 1, Προϊόν 2 και Προϊόν 3 που θα φτιάξεις μετά θα τα καρφιτσώσεις σε αυτήν την κατηγορία. Όταν κάποιος πατήσει το μενού Προϊόντα, θα δει μπροστά του 3 διαφορετικά Link, Προϊόν 1, Προϊόν 2 και Προϊόν 3, θα διαλέξει και πατήσει πάνω σε όποιο προϊόν τον ενδιαφέρει, και θα οδηγηθεί σε μια σελίδα αποκλειστικά για το συγκεκριμένο προϊόν. Το μενού προϊόντα μπορεί να έχει κάτω του υπο-μενού.

Δες πώς να φτιάξεις μια κατηγορία στο Joomla

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)
Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 
 

 

Πάτα "Μου αρέσει!" Θα μαθαίνεις από τους πρώτους τα νέα που ανεβαίνουν!

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας!

Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Ψάξε εδώ

Ακολούθησέ μας για να μαθαίνεις ΠΡΩΤΟΣ τα νέα μας!
Facebook Google+

You Tube  Twitter 

TRANSLATION

Παραμύθι με ομοιοκαταληξία για παιδιά ηλικίας 4+