Εισαγωγικά

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ WWW.CLICK-ME.GR


(Βάσει του Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης της 27-4-2016)

Στο click-me.gr θέλουμε να γνωρίζεις και να έχεις απόλυτο έλεγχο στο ποια προσωπικά δεδομένα μοιράζεσαι μαζί μας και στο τι κάνουμε εμείς με αυτά. Το παρακάτω κείμενο, η Πολιτική Απορρήτου,  εξηγεί αναλυτικά τι δεδομένα συλλέγουμε και πώς τα χρησιμοποιούμε.

Να είσαι σίγουρος/η  πως:

- δεν σου στέλνουμε ενοχλητικά emails. Το πολύ να λάβεις 5 emails το χρόνο από Newsletter του click-me.gr.
- δεν πουλάμε σε κανένα τα προσωπικά σου δεδομένα, όπως το email σου. 
- δεν κλέβει κανείς από τη βάση δεδομένων μας τα προσωπικά σου δεδομένα, αφού φροντίζουμε για την ασφάλεια της ιστοσελίδας μας, μέσω κρυπτογραφημένων συνδέσεων SSL και άλλων τεχνολογιών όπως firewall & antivirus.


Πολιτική Απορρήτου Click-me.gr για Προσωπικά Δεδομένα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


Ποια δεδομένα λαμβάνουμε από εσάς;

Κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας, μας γνωστοποιείτε κάποια προσωπικά σας δεδομένα, όπως για παράδειγμα  όνομα & ηλεκτρονική διεύθυνση (email). Η γνωστοποίηση αυτών των δεδομένων γίνεται οικειοθελώς.

Με κάθε επίσκεψη σ’ αυτήν την ιστοσελίδα και στα περιεχόμενά της αποθηκεύονται από την ιστοσελίδα μας και εν μέρει από τρίτους δεδομένα πρόσβασης με τη μορφή δεδομένων πρωτοκόλλου.

Τα δεδομένα πρωτοκόλλου περιλαμβάνουν την ιστοσελίδα, μέσω της οποίας εσείς επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, τη διεύθυνση ΙΡ, την ημερομηνία και την ώρα πρόσβασης, πληροφορίες για τον Browser και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε.


Διαχείριση δεδομένων (GDPR)

Κάνουμε χρήση των δεδομένων σας μόνο για τους σκοπούς, για τους οποίους μας τα έχετε μεταδώσει. Στα πλαίσια δηλαδή της επεξεργασίας των ερωτημάτων σας και για τη διευκόλυνση σας κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας ορίζουμε εν μέρει παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι λαμβάνουν και χρησιμοποιούν τα αναγκαία δεδομένα αποκλειστικά για την εκτέλεση των εν λόγω εντολών.

Αποθηκεύουμε τα δεδομένα πρωτοκόλλησης και τα λοιπά σχετικά δεδομένα για την προστασία των συστημάτων μας και για αναγνώριση τυχόν επιθέσεων σ’ αυτά. Δεν έχουμε δυνατότητα να διαπιστώσουμε την ταυτότητα συγκεκριμένου προσώπου από τα δεδομένα πρωτοκόλλησης. Επίσης δεν πραγματοποιούμε διασύνδεση με άλλες πηγές δεδομένων.

Αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας έχουν δοθεί οικειοθελώς από σας και χρησιμοποιούμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για την αποστολή ενημερωτικών emails μόνο εφ’ όσον το επιλέξετε (ενημέρωση για θέματα στα οποία έχετε γραφτεί συνδρομητής στο forum, ενημέρωση μέσω newsletter) ή για τη διευκόλυνσή σας, όπως για παράδειγμα για την ανάκτηση του κωδικού πρόσβασής σας και μόνο εφ’ όσον ζητήσετε ρητά κάτι τέτοιο.

Από τη στιγμή που δε χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς για τους οποίους είχαν συλλεγεί, τα διαγράφουμε άμεσα, εφόσον δεν υφίσταται κάποια νομική υποχρέωση τήρησής τους. 


Τα δικαιώματά σας

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης. Έχετε δηλαδή το δικαίωμα να λάβετε, κατόπιν αίτησης, πληροφόρηση για τα αποθηκευμένα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν. Περαιτέρω έχετε δικαίωμα να προβάλλετε, κατόπιν αιτήματος, αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, με ισχύ για το μέλλον.

Επιπρόσθετα έχετε, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις, δικαίωμα διόρθωσης, δέσμευσης (κλειδώματος) και διαγραφής των εν λόγω δεδομένων. Παρακαλούμε σ’ αυτές τις περιπτώσεις να απευθυνθείτε μέσω E-mail στο αρμόδιο τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που αναφέρεται παρακάτω ή μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.

Σε περίπτωση που έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη ενημερωτικών emails, μπορείτε να την ανακαλέσετε οποτεδήποτε, επιλέγοντας τη διακοπή της λήψης αυτών μέσω του αντίστοιχου συνδέσμου που θα εμφανίζεται στο εκάστοτε ενημερωτικό email που λαμβάνετε ή μέσα από τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων.

Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες

Τα άρθρα και μηνύματα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν συνδέσεις (Links) σε άλλες ιστοσελίδες. Οι προηγούμενες πληροφορίες αναφορικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων ισχύουν μόνο για την δική μας ιστοσελίδα. Παρακαλούμε να δίνετε προσοχή στα οριζόμενα των συνδεόμενων ιστοσελίδων αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αναφορικά με περιεχόμενα ιστοσελίδων τρίτων, που παρέχονται μέσω Links και προβάλλονται με ιδιαίτερο τρόπο δεν φέρουμε καμία ευθύνη και δεν τα υιοθετούμε.

Για παράνομα, προβληματικά ή ελλιπή περιεχόμενα των συνδεόμενων ιστοσελίδων, καθώς και για βλάβες, που προκύπτουν από τη χρήση ή τη μη χρήση των πληροφοριών τους, ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο πάροχός τους και όχι το click-me.gr.

Google Analytics

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων ιστότοπου της Google Inc. ("Google"). Η υπηρεσία Google Analytics χρησιμοποιεί τα επονομαζόμενα "Cookies", δηλαδή κείμενα ηλεκτρονικών δεδομένων, που αποθηκεύονται τοπικά στον υπολογιστή του χρήστη και διευκολύνουν την ανάλυση της χρήσης της ιστοσελίδας. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται μέσω του Cookie σχετικά με την χρήση της ιστοσελίδας μας από τους επισκέπτες αυτής, μεταφέρονται κατά κανόνα σε Server της Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί.

Όσον αφορά την ιστοσελίδα μας, ενεργοποιήθηκε η ανωνυμοποίηση των διευθύνσεων IP, έτσι ώστε η Google να προχωρά προηγουμένως σε σύντμηση των διευθύνσεων IP των χρηστών που ανήκουν σε κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε άλλα κράτη-μέλη του Ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις μεταφέρεται ολόκληρη η διεύθυνση IP σε Server της Google στις ΗΠΑ και υφίσταται εκεί σύντμηση. Η Google θα χρησιμοποιήσει κατ΄ εντολή των διαχειριστών της παρούσας ιστοσελίδας αυτές τις πληροφορίες, προκειμένου να αξιολογήσει την χρήση της ιστοσελίδας από τους χρήστες, προκειμένου να συντάξει και να αποδώσει στον διαχειριστή της ιστοσελίδας αναφορές σχετικά με τις δραστηριότητες στην ιστοσελίδα και επιπλέον σχετικά με τις υπηρεσίες που συνδέονται με τη χρήση της ιστοσελίδας και την χρήση του Ίντερνετ.

Η διεύθυνση ΙΡ που διαβιβάζεται στα πλαίσια της υπηρεσίας Google Analytics από τον Browser σας δεν εμπλέκεται με άλλα δεδομένα της Google. Μπορείτε να εμποδίσετε την αποθήκευση των Cookies μέσω κατάλληλης ρύθμισης του Browser σας. Σας εφιστούμε παρόλα αυτά την προσοχή, καθώς σ’ αυτήν την περίπτωση δε θα μπορείτε ενδεχομένως να χρησιμοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας και σε όλο τους το εύρος, αφού χωρίς τη χρήση cookie είναι αδύνατον τεχνικά ακόμη και να συνδεθείτε στο click-me.gr . Μπορείτε περαιτέρω να εμποδίσετε την συλλογή των δεδομένων που έχουν συγκεντρωθεί με τη χρήση του Cookie και σχετίζονται με την χρήση της ιστοσελίδας από εσάς (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP) καθώς και την επεξεργασία αυτών των δεδομένων από την Google, εφόσον «κατεβάσετε» και εγκαταστήσετε το Browser-Plugin που διατίθεται δωρεάν  εδώ.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι η χρήση του εν λόγω Plugin-Browser στον εκάστοτε Browser και στον εκάστοτε υπολογιστή είναι περιορισμένη και δεν επιτρέπεται να απενεργοποιηθεί ή να διαγραφεί μετά την εγκατάσταση, προκειμένου να διατηρηθεί περαιτέρω η απενεργοποίηση της υπηρεσίας Google Analytics.

Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της Google βρίσκεται στον ιστότοπο http://www.google.com/intl/el/policies/privacy/. Μπορείτε επίσης να εμποδίσετε τη συλλογή δεδομένων μέσω της υπηρεσίας Google Analytics, εφόσον συνδεθείτε με το ακόλουθο Link . Στην περίπτωση αυτή θα εγκατασταθεί ένα Opt-Out-Cookie στον υπολογιστή σας, που θα εμποδίσει την μελλοντική συλλογή δεδομένων κατά την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας.

Προκειμένου να προσαρμόσουμε τη διαδικτυακή μας διαφήμιση στα ενδιαφέροντα των χρηστών, η ιστοσελίδα μας κάνει χρήση της υπηρεσίας Remarketing της Google Analytics. Οι διαφημίσεις μας εμφανίζονται σε ιστοσελίδες μέσω τρίτων παρόχων συμπεριλαμβανομένης της Google.

Εμείς, καθώς και οι τρίτοι πάροχοι, συμπεριλαμβανομένης της Google, χρησιμοποιούμε Erstanbieter-Cookies (π.χ. Cookies της Google Analytics) σε συνδυασμό με Cookies τρίτων παρόχων (π.χ. DoubleClick-Cookies), προκειμένου να είναι εφικτό να οργανώσουμε, να βελτιστοποιήσουμε και να προβάλλουμε διαφημίσεις σύμφωνα με προηγούμενες επισκέψεις των χρηστών στην ιστοσελίδα μας.

Χρησιμοποιούμε αναφορές της Google Analytics για παροχή προσφορών επί τη βάσει δημογραφικών χαρακτηριστικών και ενδιαφερόντων.

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα, που έχουμε αποκτήσει από τις διαφημίσεις της Google, που είναι προσανατολισμένες στα ενδιαφέροντα των χρηστών, καθώς και τα δεδομένα επισκεψιμότητας από τρίτους παρόχους (π.χ. ηλικία, φύλο, ενδιαφέροντα) στην υπηρεσία Google Analytics για σκοπούς μάρκετινγκ και για διαρκή βελτίωση των προσφορών μας.

Και γιατί παρακαλώ να μου δείχνετε τέτοιες εξατομικευμένες διαφημίσεις; Εγώ δε θέλω καθόλου διαφημίσεις! Δες εδώ το γιατί σου δείχνουμε διαφημίσεις! 



Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία πληροφοριών που αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας. Οι δικτυακοί τόποι μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο στα cookies που έχουν αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας. 

Το click-me.gr χρησιμοποιεί cookies για τους εξής σκοπούς:

-Για να μας βοηθούν να σας αναγνωρίζουμε από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε ως προηγούμενο επισκέπτη και να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις που ενδέχεται να είχατε ορίσει όταν το πρόγραμμα περιήγησής σας επισκέφτηκε τον Ιστότοπο. Για παράδειγμα, μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σύνδεσής σας, ώστε να μην χρειάζεται να τα επαναλαμβάνετε κάθε φορά που επισκέπτεστε τον Ιστότοπο.
-Για να μας βοηθήσουν να εξατομικεύουμε το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που βλέπετε όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπο.
-Για να μας βοηθήσουν να μετράμε και να διερευνούμε την αποτελεσματικότητα του διαδραστικού online περιεχομένου, των λειτουργιών, διαφημίσεων και άλλων επικοινωνιών 
-Για να παρακολουθούμε αναλυτικά στοιχεία και τη χρήση του Ιστότοπου και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες του Ιστότοπου.


Cookies και Άλλες Τεχνολογίες

Αυτή ιστοσελίδα όπως και άλλοι δικτυακοί τόποι, χρησιμοποιεί την τεχνολογία των cookies.

Το cookie είναι ένα μικρό τμήμα κειμένου που αποστέλλεται στο πρόγραμμα περιήγησης (browser) από έναν ιστότοπο που επισκέπτεστε. Διευκολύνει τον ιστότοπο να απομνημονεύει πληροφορίες για παράδειγμα σχετικά με την επίσκεψή σας, όπως την προτιμώμενη γλώσσα σας ή τα στοιχεία του λογαριασμού σας προκειμένου να μη χρειάζεται να τα εισάγετε κάθε φορά. Κάτι τέτοιο μπορεί να διευκολύνει την επόμενή σας επίσκεψη και να κάνει τον ιστότοπο πιο χρήσιμο για εσάς. Τα cookie παίζουν σημαντικό ρόλο. Χωρίς αυτά, η χρήση του ίντερνετ θα ήταν μια πολύ πιο αργή & περίπλοκη εμπειρία.

Επιπλέον χρησιμοποιούμε τα cookie για την απομνημόνευση των προτιμήσεών σας ασφαλούς αναζήτησης, για να σας προσφέρουμε σχετικές διαφημίσεις μέσω του δικτύου της Google, για να υπολογίσουμε τον αριθμό των επισκεπτών σε μια σελίδα, για να σας διευκολύνουμε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες μας και για να προστατεύσουμε τα δεδομένα σας.

Με τη χρήση του ιστότοπου τou Click-me.gr, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη χρήση των δεδομένων σας για το σκοπό διαφημίσεων βάσει ενδιαφερόντων από το Click-me.gr. Θα συνεχίσετε να λαμβάνετε διαφημίσεις που δεν θα είναι στοχευμένες βάσει ενδιαφερόντων. Μπορείτε οποτεδήποτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στα αρχεία βοήθειας του προγράμματος περιήγησης.


Web Beacons

Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε web beacons (ονομάζονται επίσης διαφανή αρχεία GIF, web bugs, pixels ή action tags). Αυτές οι τεχνολογίες είναι κώδικες που προσφέρουν μια μικρή γραφική εικόνα σε έναν ιστότοπο ή σε ένα email. Τα web beacons μπορούν να αναγνωρίσουν ορισμένα είδη πληροφοριών στον υπολογιστή σας, όπως τα cookies, την ημερομηνία και την ώρα προβολής μιας σελίδας, καθώς και μια περιγραφή της σελίδας στην οποία βρίσκεται το web beacon. Σε γενικές γραμμές, οποιοδήποτε αρχείο ήταν μέρος ενός δικτυακού τόπου μπορεί να λειτουργήσει ως web beacon.

Χρησιμοποιούμε web beacons για διάφορους σκοπούς παρακολούθησης, όπως για να προσδιορίσουμε εάν είστε συνδεδεμένοι στον Ιστότοπο ή όχι και εάν είστε συνδεδεμένοι σε μια υπηρεσία τρίτου μέρους.

Τρίτα μέρη μπορεί επίσης να χρησιμοποιούν web beacons στον Ιστότοπο για να λαμβάνουν πληροφορίες ελέγχου, έρευνας και αναφοράς ή για να κατανοούν τα ενδιαφέροντά σας και να επιλέγουν και αποστέλλουν σε σας διαφημίσεις που είναι προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά σας.

Flash cookies

Ορισμένοι από τους τρίτους συνεργάτες του Ιστότοπου μπορεί να χρησιμοποιούν Flash cookies, αλλιώς γνωστά ως τοπικά κοινόχρηστα αντικείμενα (LSOs - Locally Shared Objects). Τα Flash cookies χρησιμοποιούνται για να προσδιορίζουν τα ενδιαφέροντά σας μέσα από τα άρθρα που συμβουλεύεστε και γενικότερα για να παρακολουθούν τις συμπεριφορές των χρηστών με διάφορους τρόπους. Τα LSOs διατηρούν συλλογές δεδομένων όπως τα cookies, αποθηκευμένες σε έναν κατάλογο στον υπολογιστή ενός χρήστη, και εγκαθίστανται μέσω του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο Flash player της Adobe.


Είναι ασφαλή τα προσωπικά μου στοιχεία στο Click-me.gr;
Βεβαίως. Σε καμία περίπτωση τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών μας δεν γνωστοποιούνται σε εταιρείες ή τρίτους.

Μπορώ να διαγράψω τα Cookies του Click-me.gr;
Οποιοδήποτε browser και αν χρησιμοποιείτε, μπορείτε να διαγράψετε είτε όλα τα cookies είτε μεμονωμένα της ιστοσελίδας που θέλετε. Οι οδηγίες ποικίλλουν, ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε (browser), πχ για τον browser Google Chrome που είναι  ο πιο διαδεδομένος, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:
1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων του Chrome 
2. Επιλέξτε τις Ρυθμίσεις (Settings)
3. Κάντε κλικ στην Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων (Show advanced settings..)
4. Πατήστε το Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης (Clear browsing data) για να ανοίξει το σχετικό μενού
5. Βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένη η ρύθμιση για Άδειασμα της προσωρινής μνήμης (Empty the cache)
6. Πατήστε το κουμπί Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης (Clear Browsing Data)



Επικοινωνία με το click-me.gr

Αν έχετε κι άλλες ερωτήσεις για την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, τότε παρακαλούμε να απευθυνθείτε στo τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ποιοι είναι αυτοί οι "Τρίτοι" που πιθανώς διαχειρίζονται τα δεδομένα σας και πως αυτοί τα προστατεύουν;

Google Analytics
Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία Google Analytics της Google για εμφάνιση και ανάλυση στατιστικών στοιχείων της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας.
Πολιτική Απορρήτου


reCAPTCHA 2
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί την υπηρεσία CAPTCHA για προστασία από bots και για να διασφαλίσει ότι πίσω από την εκτέλεση συγκεκριμένων ενεργειών βρίσκονται άνθρωποι. Η υπηρεσία μπορεί να ορίσει κάποιο session cookie και να ζητήσει πληροφορίες για τον internet browser και τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο χρήστης για την πρόσβασή του στην ιστοσελίδα μας.
Πολιτική Απορρήτου

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Οδηγίες εκτύπωσης - αποθήκευσης εκπαιδευτικού υλικού στο click-me.gr


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 


Μην ξεχάσεις να συνδεθείς στο click-me.gr πρώτα!


Σχεδόν όλο το εκπαιδευτικό περιεχόμενο που υπάρχει διαθέσιμο δωρεάν στο www.click-me.gr είναι σε μορφή αρχείου  (.jpg) εικόνας.


Πως εκτυπώνω μια εικόνα;


Ο καλύτερος τρόπος για να εκτυπώσεις μια εικόνα είναι να την κατεβάσεις πρώτα στον υπολογιστή σου.
Παρόλα αυτά, αν βιάζεσαι, μπορείς να εκτυπώσεις απευθείας από το ίντερνετ με τον browser που χρησιμοποιείς.


Google Chrome

Για να εκτυπώσεις μια εικόνα κάνεις δεξί κλικ πάνω της κι έπειτα πατάς "Άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα". Τώρα βλέπεις μόνο την εικόνα στην οθόνη. Από το μενού του browser (Το εικονίδιο Ξ τέρμα πάνω δεξιά κάτω από το κόκκινο κουμπί "Κλείσιμο") πατάς "Ρυθμίστε & ελέγξτε τον Google Chrome". Μετά πατάς "Εκτύπωση". Εκεί θα επιλέξεις αν θες να έχει κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό η εκτύπωση, και αυτό εξαρτάται από την εικόνα που θες να εκτυπώσεις.  Αν η εικόνα εμφανίζεται ΟΚ και μόνη της στην προεπισκόπιση εκτύπωσης, τότε πάτα το κουμπί "Εκτύπωση". Αν η εικόνα κόβεται και βγαίνει σε δύο σελίδες ή παρατηρείς μια γραμμή με πληροφορίες όπως ημερομηνία, τίτλος σελίδας που σου χαλάνε την εκτύπωση, τότε  μπορείς να επιλέξεις Περιθώρια -> Καθόλου ή να αποεπιλέξεις το "Κεφαλίδες & Υποσέλιδα". Αν τώρα είναι οκ η σελίδα που θα εκτυπωθεί, πατάς το κουμπί "Εκτύπωση" στην πάνω αριστερά μεριά.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν δε βρίσκεις το κουμπί "Εκτύπωση", αλλά στη θέση του βρίσκεις το κουμπί "Αποθήκευση", τότε εκεί που λέει "Προορισμός" πάτα το κουμπί "Αλλαγή" και επέλεξε τον συνδεδεμένο εκτυπωτή σου. Τώρα πάτα "Εκτύπωση"!


Mozilla Firefox
Για να εκτυπώσεις μια εικόνα κάνεις δεξί κλικ πάνω της κι έπειτα πατάς "Προβολή εικόνας". Τώρα βλέπεις μόνο την εικόνα στην οθόνη. Από το μενού του browser (Το εικονίδιο Ξ τέρμα πάνω δεξιά κάτω από το κόκκινο κουμπί "Κλείσιμο") πατάς "Εκτύπωση".  Εκεί θα επιλέξεις αν θες να έχει κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό η εκτύπωση, και αυτό εξαρτάται από την εικόνα που θες να εκτυπώσεις.  Αν η εικόνα εμφανίζεται ΟΚ και μόνη της στην προεπισκόπιση εκτύπωσης, τότε πάτα το κουμπί "Εκτύπωση". Αν η εικόνα κόβεται και βγαίνει σε δύο σελίδες ή παρατηρείς μια γραμμή με πληροφορίες όπως ημερομηνία, τίτλος σελίδας που σου χαλάνε την εκτύπωση, τότε πάτα το κουμπί "Διαμόρφωση σελίδας". Εκεί, στην καρτέλα "Περιθώρια, Κεφαλίδα/Υποσέλιδο" μπορείς να βάλεις μηδέν σε όλα τα 4 περιθώρια και επίσης να επιλέξεις "--κενή--" σε όλες τις Κεφαλίδες & τα Υποσέλιδα. Μετά, πατάς "ΟΚ". Τώρα, λογικά, η εικόνα σου εμφανίζεται τέλεια και μπορείς να πατήσεις το κουμπί "Εκτύπωση"!



Πως εκτυπώνω κείμενο;
Για να εκτυπώσεις κείμενο (στον Mozilla Firefox) το επιλέγεις με το ποντίκι (το κάνεις...μπλε!) και μετά πας από το μενού του Browser και πατάς "Εκτύπωση". Έπειτα, στην Περιοχή Εκτύπωσης επιλέγεις να εκτυπωθεί η "@ Επιλογή" και πατάς "ΟΚ".



ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ (DOWNLOAD-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ) ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ

Πως αποθηκεύω μια εικόνα;
Για να κατεβάσεις και να αποθηκεύσεις μια εικόνα στον υπολογιστή σου κάνε δεξί κλικ πάνω της και πάτα "Αποθήκευση εικόνας ως...". 'Επειτα, επέλεξε τον επιθυμητό φάκελο αποθήκευσης και πάτα "Αποθήκευση".


Πως αποθηκεύω κείμενο;
Για να κατεβάσεις και να αποθηκεύσεις ένα αρχείο PDF ή DOC στον υπολογιστή σου κάνε δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο "ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ" ή το "W".  Στη συνέχεια πάτα "Αποθήκευση δεσμού ως...".  'Επειτα, επέλεξε τον επιθυμητό φάκελο αποθήκευσης και πάτα "Αποθήκευση".


ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!

Αν σε ενοχλούν οι διαφημίσεις, διάβασε εδώ.



ΠΡΟΣΟΧΗ! 
ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
Διάβασε εδώ λεπτομέρειες.

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Διαφημίσεις: Αναγκαίο κακό!!!


Αν κι εσύ, όπως κι εμείς, θεωρείς ότι κάποιες από τις διαφημίσεις που προβάλλονται στο Click-me.gr είναι ενοχλητικές, απλά διάβασε παρακάτω για να καταλάβεις τον λόγο ύπαρξής τους:


Οι διαφημίσεις είναι απαραίτητες για να υπάρχει online το Click-me.gr. Καμία ιστοσελίδα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς διαφημίσεις, εκτός κι αν έχει κάποιο μεγαλο-χορηγό από πίσω, που να υπερασπίζει τα συμφέροντά του. Καθώς όμως εμείς δεν έχουμε τέτοιο σπόνσορα, εμφανίζουμε διαφημίσεις από προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να σου φανούν χρήσιμα. Το ξέρουμε, όσο πιο λίγο ενδιαφέρουσα είναι μια διαφήμιση για εσένα, τόσο πιο ενοχλητική γίνεται, αλλά είναι μονόδρομος. Αν τον άλλο μήνα δεν έχουμε διαφημίσεις, απλά θα πας να μπεις στο Click-me.gr και θα σου βγάλει μια άδεια σελίδα με το μήνυμα "503 Service Unavailable", η "500  Internal Server Error" που σημαίνει ότι δεν έχουμε πληρώσει το server που εμφανίζει την ιστοσελίδα μας...


Αν πας να μπεις στο click-me.gr και δεις ένα μήνυμα όπως αυτό της εικόνας, σημαίνει πως το site μας έχει "πέσει" προσωρινά, καθώς το ετήσιο πακέτο Hosting που πληρώνουμε δε "σηκώνει" τους σημερινούς επισκέπτες.

Έπεσε το click-me.gr

Δες εδώ γιατί μια ιστοσελίδα έχει έξοδα συντήρησης και ποια είναι αυτά.




ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΑΝ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΆ, ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Δεν είναι όμορφο να μας κάνεις αρνητική κριτική στα social media, λόγω της κακής εμπειρίας από τις προβαλλόμενες διαφημίσεις, αντί να μας πεις "Ευχαριστώ" για τον κόπο μας....

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ CLICK-ME.GR

1. Έπαθλο

Ο διαγωνισμός έχει ως έπαθλο την παροχή ενός πακέτου βιβλίων εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας επιπέδου Junior A σε ένα νικητή, ο οποίος θα αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργηθεί στις 14 Φεβρουαρίου 2018.

2. Διάρκεια

Ως διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από τις  01/02/2018 έως και τις 14/02/2018.

3. Δικαίωμα συμμετοχής - Προϋποθέσεις

3.1 Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι έχοντες νόμιμη μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Εξαιρούνται οι εθελοντές συνεργάτες και οι διοργανωτές του ιστότοπου CLICK-ME.GR.

3.2 Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο συμμετέχων να συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής στο στον ιστότοπο Click-me.gr, δηλώνοντας την ηλεκτρονική του διεύθυνση (email) και να πραγματοποιήσει επιβεβαίωση της συμμετοχής στο αυτοματοποιημένο email που θα λάβει αμέσως μετά. Συμμετοχή που δεν έχει εκπληρώσει αυτό το βήμα ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΥΡΗ.

3.3 Κάθε συμμετέχων είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των στοιχείων του. Ο ιστότοπος CLICK-ME.GR διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει κάθε συμμετέχοντα σε οποιαδήποτε φάση του διαγωνισμού, εφόσον διαπιστωθεί ότι τα δηλωθέντα από αυτόν στοιχεία είναι ελλιπή ή αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

3.4 Οι Διοργανωτές επαληθεύουν την εγκυρότητα των συμμετοχών και δύνανται να αποκλείσουν οιονδήποτε συμμετέχοντα επιχειρεί να παρέμβει παρανόμως στη διαδικασία συμμετοχής ή η συμμετοχή του δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους.

4. Διαδικασία - κλήρωση

4.1 Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14/02/2018 στις 14:00. Οι νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από τυχαία κλήρωση μέσω της πλατφόρμας gleam.io μεταξύ των εγκύρων συμμετοχών, που καταγράφηκαν κατά τη διάρκειά του. Συνολικά θα αναδειχθούν διαδοχικά 1 νικητής και 1 επιλαχών.

4.2 Οι νικητές θα λάβουν τη σχετική ενημέρωση μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που έχουν δηλώσει, και θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το CLICK-ME.GR εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης. Διαφορετικά, ο πρώτος επιλαχών θα ωφεληθεί του δώρου εκείνου που δεν αποδέχτηκε το δώρο του.

4.3 Στην περίπτωση, κατά την οποία η επικοινωνία με κάποιον νικητή εντός της ως άνω προθεσμίας καταστεί για οιονδήποτε λόγο αδύνατη ή η συμμετοχή του ακυρωθεί για λόγους που αντιβαίνουν στους όρους του παρόντος ή προκύψει άρνηση ή αδράνεια σχετικά με την παραλαβή του επάθλου, οι Διοργανωτές θα αναπληρώσουν την κενή θέση από τον κατάλογο των επιλαχόντων κατά απόλυτη προτεραιότητα και σύμφωνα με την σειρά που θα κληρωθούν. Μετά από πέντε εργάσιμες μέρες το δικαίωμα αποδοχής των βασικών νικητών αυτόματα απόλλυται και ουδεμία αξίωση μπορεί να προβληθεί έναντι του Click-me.gr. Μετά από δέκα εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της κλήρωσης απόλλυται αντίστοιχα το δικαίωμα αποδοχής των αναπληρωματικών νικητών και ουδεμία αξίωση μπορεί να προβληθεί έναντι του Click-me.gr. Αν για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, δεν καταστεί δυνατή η παράδοση του δώρου στους επιλαχόντες, τότε το συγκεκριμένο δώρο ακυρώνεται.

4.4 Το δώρο είναι απολύτως προσωποπαγές και ανεπίδεκτο μεταβιβάσεως. Δε δύναται επίσης να ανταλλαγεί με άλλο δώρο ή χρηματικό ποσό.


5. Διαφημιστική προβολή

Ο ιστότοπος CLICK-ME.GR  δύναται να προβεί σε οιαδήποτε ενέργεια κριθεί σκόπιμη για τη διαφημιστική εκμετάλλευση της διαδικασίας και των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού. Ενδεικτικά αναφέρεται η δημοσίευση των ονομάτων των νικητών στο www.click-me.gr και τα δικά του social media. 

6. Τροποποιήσεις

Τροποποιήσεις από μέρους των διοργανωτών των όρων, της διάρκειας ή του είδους των προσφερομένων δώρων κατά τη διάρκειά ή μετά τη λήξη του διαγωνισμού, καθώς επίσης και η μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής του, δεν αποκλείονται. Οιεσδήποτε μεταβολές κριθούν σκόπιμες, θα κατατεθούν στο συμβολαιογράφο, η οποία εγγυάται τον αδιάβλητο χαρακτήρα της διαδικασίας και θα ανακοινωθούν με καταχωρήσεις στα ΜΜΕ και στην ιστοσελίδα www.ekdromi.gr.

7. Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος στην ένταξη των μη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων του σε Αρχείο Προσωπικών Δεδομένων, τηρούμενο πάντα σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997. Το ως άνω Αρχείο θα χρησιμοποιηθεί από τον ιστότοπο CLICK-ME.GR και από τον ιστότοπο διεξαγωγής του διαγωνισμού gleam.io,  ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των νικητών, αλλά και για μελλοντική ενημέρωσή τους.

Τα ανωτέρω δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν σε άλλα εκτός των ανωτέρω, νομικά ή φυσικά πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει, το Ν. Ν.3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους που τηρούνται στο ανωτέρω Αρχείο, επικοινωνώντας με τον ιστότοπο CLICK-ME.GR.

8. Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των ως άνω όρων.

9. Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και οιαδήποτε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ΄ ύλη αρμόδια Δικαστήρια των Αθηνών.

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)


Δήλωσε συμμετοχή σήμερα στο νέο μας Διαγωνισμό και λάβε αυτόματα μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου 2018!


Ένας τυχερός φίλος του Click-me.gr θα κερδίσει ένα πακέτο βιβλίων εκμάθησης Αγγλικής Γλώσσας για αρχάριους, φροντιστηριακού επιπέδου Junior A.

Για να καταλάβεις καλά,  δε θα σου στείλουμε σε ηλεκτρονική μορφή τα βιβλία, αλλά θα σου τα στείλουμε εκτυπωμένα με το Ταχυδρομείο!!!

Το πακέτο εκμάθησης αγγλικής Junior A περιλαμβάνει:

1) Λεξιλόγιο, βιβλίο σαν το Companion που περιέχει όλο το συνιστώμενο λεξιλόγιο για την τάξη Junior A. (40 σελίδες)
2) Practice Unit - αγγλόφωνες ασκήσεις, όπως σε ένα πραγματικό Activity Book. (20 σελίδες)
3) Translation A GR-EN - ελληνόφωνες ασκήσεις μετάφρασης από ελληνικά σε αγγλικά. (40 σελίδες)
4) Translation Β GR-EN - ελληνόφωνες ασκήσεις μετάφρασης από ελληνικά σε αγγλικά. (40 σελίδες)
5) Grammar Circle-Correct Exercises, Ασκήσεις Γραμματικής τύπου Κύκλωσε-Διόρθωσε. (30 σελίδες)
6) Grammar Complete-Answer Exercises, Ασκήσεις Γραμματικής τύπου Συμπλήρωσε-Απάντησε. (30 σελίδες)
7) Grammar Book, Ασκήσεις Γραμματικής με εικόνες. (40 σελίδες)

Αυτά τα βιβλία στοιχίζουν συνολικά πάνω από 100 ευρώ και δεν υπάρχουν στα βιβλιοπωλεία!
Είναι γραμμένα από καθηγητές Αγγλικής γλώσσας και ανταποκρίνονται άριστα σε κάθε μαθητή που χρειάζεται το κάτι παραπάνω για να μάθει Αγγλικά, αφού έχουν γραφτεί από έμπειρους καθηγητές σύμφωνα με τις ανάγκες των Ελλήνων μαθητών. Στοχεύουν στην κατανόηση και όχι στην απλή παπαγαλία, ενώ ταυτόχρονα δίνουν στο μαθητή την ευκαιρία να συντάξει δικές του προτάσεις, ακόμη κι από το νηπιακό επίπεδο στα Αγγλικά. 

Δες εδώ ένα σύντομο βίντεο για το δωρεάν εκτυπώσιμο εκπαιδευτικό υλικό Αγγλικής γλώσσας που προσφέρει το Click-me.gr.

Διαγωνισμός για  δωρεάν Βιβλία Αγγλικής γλώσσας Junior A



Διαγωνισμός Δωρεάν Βιβλία Αγγλικής γλώσσας Junior A

Δήλωσε συμμετοχή εδώ!


Απαραίτητη συμμετοχή είναι η εγγραφή στην ιστοσελίδα μας. Όλες οι άλλες επιλογές συμμετοχής σου προσφέρουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις. Αν πχ, δηλώσεις συμμετοχή και με τους 8 τρόπους, έχεις 7 περισσότερες εγγραφές για την κλήρωσή μας, σε σχέση με έναν άλλο που έχει δηλώσει μόνο μια συμμετοχή κάνοντας εγγραφή στο site μας!

Ιανουάριος 2018, Βιβλία Αγγλικής γλώσσας Junior A

Ισχύς διαγωνισμού: 10/01/18 - 20/01/18. Ο/Η νικητής/τρια του Διαγωνισμού θα ανακοινωθεί κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης στη σελίδα μας στις 20/01/2018.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ!!!

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό.
Με τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό δηλώνεις αυτόματα πως έχεις διαβάσει και αποδέχεσαι τους όρους χρήσης.

Στο Διαγωνισμό Ιανουαρίου 2018 με δώρο 7 Βιβλία Αγγλικής γλώσσας Junior A αναδείχτηκε νικήτρια η Papadakou Aristea! Συγχαρητήρια!!!

Υ.Γ.
Αγαπητοί φίλοι, μην ξεχνάτε πως ακόμη κι αν δε σταθείτε τυχεροί σε αυτή την κλήρωση, μπορείτε αν χρειάζεστε αυτό το εκπαιδευτικό υλικό να το εκτυπώσετε μόνοι σας από το σπίτι ή το σχολείο. Όλα τα δωρεάν βιβλία που θα κληρώσουμε υπάρχουν σε μορφή εικόνας στα παραπάνω λινκ και είναι εκτυπώσιμα!

 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Ψάξε εδώ

 

Παραμύθι με ομοιοκαταληξία για παιδιά ηλικίας 4+
Ψάξε σε όλο το ίντερνετ...
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

TRANSLATION