Ονειροκρίτης - Ερμηνεία για τα όνειρα (PDF)



Θα 'θελες να μάθεις τι είναι τα όνειρα;
Απλά, δες εδώ "Τι είναι τα όνειρα"!


Ερμηνεία & επεξήγηση Ονείρου με Ονειροκρίτη



Ονειροκρίτης
Εδώ θα βρεις ένα πλήρη δωρεάν Ονειροκρίτη για να προσπαθήσεις να ερμηνεύσεις το όνειρό σου και να δεις αν όντως ανταποκρίνεται στη φάση της ζωής που περνάς τώρα, αν προμηνύει το μέλλον σου ή αν είναι πράγματι... ακατανόητο!!!

Ο αρχαιότερος ονειροκρίτης αριθμεί τουλάχιστον 4.000 χρόνια πριν, και αποδεικνύει ότι και οι αρχαίοι είχαν ανησυχίες για το τι συμβολίζουν τα όνειρά τους. Είναι πολύ λογικό...

Καμιά φορά ονειρευόμαστε πως βρίσκουμε ή χάνουμε χρήματα, επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, επικίνδυνα ερπετά όπως τα φίδια ή τους σκορπιούς... Όλα αυτά στον κόσμο των ονείρων μας φαίνονται φυσιολογικά, αλλά όταν ξυπνάμε σίγουρα θα παραξενευτούμε.

Συχνά μας προβληματίζει αν ονειρευτούμε όνειρα ερωτικού περιεχομένου, καταστάσεις περίπλοκες, νύφη ή γαμπρό στην εκκλησία για γάμο, έγκυο γυναίκα ή μωρά και παιδάκια, και μας βρίσκει το ξημέρωμα καταιδρωμένους να αναρωτιώμαστε τι συμβαίνει!!!

Τα όνειρα που μας κάνουν να ψάχνουμε αγωνιωδώς στις σελίδες του Ονειροκρίτη έχουν να κάνουν με δύσκολες καταστάσεις, όπως τον τραυματισμό κάποιου δικού μας ανθρώπου ή τον θάνατο. Είναι πράγματα που δεν μπορούμε να καταλάβουμε για πιο λόγο έρχονται στα όνειρά μας και συχνά καταλήγουν όχι μόνο εφιάλτες στον ύπνο μας, αλλά και για πολλές μέρες αργότερα, ώσπου να ξεχαστεί το όνειρο.

Έρευνες σε μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων από όλα τα μέρη της γης δείχνουν ότι περίπου το 30% των ανθρώπων έχουν ονειρευτεί τουλάχιστον ένα όνειρο που προέβλεπε το μέλλον κατά τη διάρκεια της ζωής τους.  Το ποσοστό των ατόμων που πιστεύουν ότι τα όνειρα μπορούν να προμηνύουν  το μέλλον είναι περίπου 75%.
 

Σε αυτό το pdf αρχείο θα βρεις ερμηνείες για τα πιο συχνά πράγματα που ονειρεύεται κάθε άνθρωπος, και τι συμβολίζουν αυτά. Μπορείς να το κατεβάσεις στον υπολογιστή σου και να το εκτυπώσεις ώστε να το έχεις σαν κανονικό ονειροκρίτη στο σπίτι σου ή απλώς να βάλεις αυτή την ιστοσελίδα στα αγαπημένα σου και να ξαναμπείς κατευθείαν την επόμενη φορά που θα ονειρευτείς κάτι παράξενο.

Να θυμάσαι πάντα πως αυτά που γράφει ο ονειροκρίτης δεν είναι απόλυτο ότι όντως θα συμβούν στην πραγματικότητα.

Δες τον Ονειροκρίτη για την ερμηνεία του ονείρου σου, Μέρος Α:


 
Κατέβασέ το!




Μην ξεχάσεις να δεις και το δεύτερο μέρος του Ονειροκρίτη, Ονειροκρίτης - Ερμηνεία Ονείρων Μέρος Β (PDF)


 
Τα όνειρά μας είναι παιχνίδια του υποσυνείδητου!  
Δες εδώ τι είναι τα όνειρα, σύμφωνα με την επιστημονική τους ερμηνεία!

 


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!