Ονειροκρίτης Ερμηνεία: έγκυος στο όνειρο



Είδες εγκυμοσύνη στο όνειρο;





Ονειροκρίτης έγκυος
Αν δεις στο όνειρό σου πως είσαι έγκυος, σημαίνει πως θέλεις να απελευθερωθείς από τις στεναχώριες που κουβαλάς μέσα σου ή ότι θα αντιμετωπίσεις κάποια  στενοχώρια που θα την ξεπεράσεις εύκολα.   Αυτό το όνειρο ότι αποκαλύπτει ορισμένες αδυναμίες και έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου.

Αν δεις μια έγκυο γυναίκα να έρχεται προς το μέρος σου, προβλέπεται στενοχώρια που όμως θα την ξεπεράσεις σύντομα.

Αν δεις συγγενικό σου πρόσωπο να είναι έγκυος θα συμβούν  θετικά πράγματα στη ζωή σου.

Αν δεις στο όνειρό σου έγκυο γυναίκα να γεννά, θα έχεις μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Αν δεις ότι αυτή  η γυναίκα γεννά δίδυμα ή τρίδυμα, τότε οι επιτυχίες σου θα είναι τεράστιες: θα αποκτήσεις τεράστιο πλούτο και δύναμη. Αν όμως  το νεογέννητο βγει πεθαμένο, θα έχεις προβλήματα και στεναχώριες. Αν στο όνειρό σου γεννηθεί μωρό με προβλήματα, έχε το νου σου για ριζικές μεταβολές που πιθανόν θα επέλθουν στη ζωή σου. 

Ονειροκρίτης εγκυμοσύνη

Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς ότι είσαι έγκυος, είναι  πολύ πιθανό να μείνεις έγκυος.  

Αν δεις στο όνειρό σου ότι γεννάς εσύ, σημαίνει πως νιώθεις την ανάγκη για περισσότερη φροντίδα. Ίσως όμως υπάρξει και κάποιο  πρόβλημα υγείας στα γεννητικά σου όργανα. 

Αν μια παντρεμένη  γυναίκα ονειρευτεί πως είναι έγκυος, σημαίνει ότι δεν θα είναι ευτυχισμένη με το σύζυγο της και θα της κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. Πολύ πιθανό να  καβγαδίσει με τον άντρα της.  
Ονειροκρίτης έγκυος με σύζυγο



Αν είσαι άντρας και εγκυμονείς στο όνειρο, θα υποστείς οικονομικές ζημιές και σχεδόν θα καταστραφείς. Μπορεί να χωρίσεις από τη γυναίκα σου.  Επίσης, πολύ πιθανό να αρρωστήσεις. Αν όμως είσαι ανύπαντρος θα κάνεις  ένα πολύ καλό γάμο.

Αν ονειρευτείς τη γυναίκα σου έγκυο, θα αντιμετωπίσεις ήπια επαγγελματικά προβλήματα.

Για μια κοπέλα που είναι παρθένα, ένα τέτοιο όνειρο σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει σκάνδαλα και προσωπικές επιθέσεις.

 Ονειροκρίτης έγκυος γυναίκα
Αν μια γυναίκα που δεν έχει σχέση, δει ότι είναι έγκυος, σημαίνει πως θα ξεφύγει από τις κακές σκέψεις που νιώθει για την προσωπική της ζωή και θα νιώσει έτοιμη να υποδεχτεί έναν νέο έρωτα στη ζωή της. Δηλαδή, η κοπέλα που θα ονειρευτεί πως είναι έγκυος, σύντομα θα γνωρίσει τον άνθρωπό της.

Αν  μια κοπέλα δεν είναι παντρεμένη και δει ότι είναι έγκυος, θα πουν οι άλλοι άσχημα λόγια για τον τρόπο που συμπεριφέρεται.

Αν μια γυναίκα που ήδη είναι έγκυος στην πραγματικότητα ονειρευτεί την εγκυμοσύνη της, σημαίνει ότι θα έχει καλή γέννα και θα ανακτήσει σύντομα τις δυνάμεις της.
 
 
Φίλη / φίλε μου, ένα άσχημο ή περίεργο όνειρο δεν πρέπει να σε τρομάζει... 
Τα όνειρά μας είναι παιχνίδια του υποσυνείδητου!  
Δες εδώ τι είναι τα όνειρα, σύμφωνα με την επιστημονική τους ερμηνεία!


Θέλεις να μαθαίνεις αμέσως πως ερμηνεύεται το όνειρό σου; Δες τον πλήρη ονειροκρίτη!
 


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!