Μέλλουσα μαμά ή λεχώνα;
Δες συμβουλές για το θήλαστρο που θα αγοράσεις!

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά θήλαστρα, διάφορες εταιρίες αλλά και είδη θηλάστρων.
Τι θήλαστρο να πάρω;


Τι θήλαστρο να πάρω;


Χειροκίνητο ή ηλεκτρικό θήλαστρο;

Αν το θήλαστρο πρόκειται να το χρησιμοποιείς όταν λείπεις στη δουλειά σου, για μια ή περισσότερες φορές κάθε μέρα, η λύση του ηλεκτρικού θηλάστρου είναι μονόδρομος!
Αγόρασε ένα ηλεκτρικό θήλαστρο. Μη μπεις στο τρυπάκι να πάρεις ένα φτηνό χειροκίνητο θήλαστρο, λογαριάζοντας πως θα γλυτώσεις λεφτά.
Ο έξτρα χρόνος που χρειάζεται για την άντληση, η κούραση που σου προκαλεί, η αδυναμία άντλησης γάλακτος και η άβολη χρήση του μέσα σε λίγες μέρες θα σε κάνουν να αγοράσεις ένα ηλεκτρικό. Οπότε, γιατί να πληρώνεις και για χειροκίνητο θήλαστρο και για ηλεκτρικό αργότερα;

Αν πάλι το ηλεκτρικό θήλαστρο είναι περιττό έξοδο, καθώς δε σκοπεύεις να λείπεις από το σπίτι για δουλειά, αλλά που και που καμιά φορά, τότε πάρε ένα χειροκίνητο θήλαστρο και θα γίνει δουλειά, για σπάνια χρήση!
Επίσης, για ελάχιστες φορές που θα χρειαστεί να βγάλεις το γάλα, μπορείς να μάθες πως να βγάζεις το γάλα με το χέρι, με τις κατάλληλες κινήσεις και να το συλλέγεις με ένα χωνί σε μπουκαλάκι. Ναι, γίνεται! Θυμήσου τον παππού στο χωρίο πως άρμεγε τις κατσικούλες με τα χέρια!!! :-)


ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΘΗΛΑΣΤΡΑ - Διευκρινίσεις για να διαλέξεις!

Απλό θήλαστρο ή θήλαστρο δύο φάσεων;

Υπάρχει και αυτή η απορία! Να αγοράσω απλό θήλαστρο ή ένα πιο εξελιγμένο (και ακριβότερο) θήλαστρο τεχνολογίας δύο φάσεων;
Ναι, πρέπει να το εξηγήσουμε. Το απλό έχει μονάχα ένα ρυθμικό τρόπο που αντλεί το γάλα, μοιάζει με τις θηλαστικές κινήσεις του μωρού. Το θήλαστρο τεχνολογίας δύο φάσεων έχει τον παραπάνω τρόπο άντλησης γάλακτος κι ένα τρόπο διέγερσης του στήθους ώστε να αρχίσει η ροή του γάλακτος. Πρώτα πατάς το κουμπί για διέγερση του στήθους κι έπειτα όταν δεις και τρέχει το γάλα, πατάς το κουμπί για άντληση γάλακτος. Ευκολία!


Μονό ή διπλό θήλαστρο;

Υπάρχει θήλαστρο που μπορείς να αντλείς γάλα από το ένα στήθος πρώτα και μετά από το άλλο, χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι. Αλλά και ειδικό θήλαστρο, που μπορείς να αντλείς γάλα ταυτόχρονα με δύο μπουκάλια και από τα δύο στήθη! Μαγικό? Που να ακούσεις και το άλλο!!! Μπορείς να φορέσεις ένα ειδικό μπουστάκι-μπλούζα, και να προσαρμόσεις εκεί το αυτό το θήλαστρο με τα δύο μπουκάλια!

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε!!! Καλή ανατροφή και πάντα υγιή τα παιδιά σας με το πολύτιμο μητρικό γάλα!



Δες πως μπορείς να βγάλεις γάλα με το θήλαστρο, όταν πας στη δουλειά!

Δυσκολίες; Δεν κατεβαίνει το γάλα; Κλικ εδώ!


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!