Συχνές Ερωτήσεις στο Click-me.grΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Για να μην έχεις προβλήματα με την εμφάνιση της ιστοσελίδας, σου συστήνουμε να χρησιμοποιείς τον browser Google Chrome από υπολογιστή γραφείου (desktop/laptop), όχι Tablet ή κινητό τηλέφωνο.
Μπορείς να εγκαταστήσεις τον Google Chrome από εδώ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΧΡΗΣΤΩΝ

Ενώ έχω κάνει εγγραφή, δε μπορώ να συνδεθώ.
-αν είναι πλήρης  η εγγραφή σου (έχεις καταχωρήσει σωστές τιμές σε όλα τα απαραίτητα πεδία) και δεν έχεις ακολουθήσει το link ενεργοποίησης λογαριασμού που εστάλη στο email σου, απλώς άνοιξε το mailbox σου και δες το email που σου έχει σταλεί από το click-me.gr. Στη συνέχεια, ενεργοποίησε το λογαριασμό σου πατώντας το link.

-αν η εγγραφή σου είναι πλήρης (έχεις καταχωρήσει σωστές τιμές σε όλα τα απαραίτητα πεδία) και έχεις ακολουθήσει το link ενεργοποίησης λογαριασμού που εστάλη στο email σου, προσπάθησε να συνδεθείς από ένα διαφορετικό υπολογιστή - ή προσπάθησε να καθαρίσεις την προσωρινή μνήμη (cache-ιστορικό) του  browser που χρησιμοποιείς.
Δες εδώ  οδηγίες για να καθαρίσεις το ιστορικό του Browser σου: Google Chrome , Mozilla Firefox

-αν η εγγραφή σου είναι πλήρης (έχεις καταχωρήσει σωστές τιμές σε όλα τα απαραίτητα πεδία), έχεις ακολουθήσει το link ενεργοποίησης λογαριασμού που εστάλη στο email σου, και εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τη σύνδεση στο site μας,  στείλε μας email με θέμα «ΕΛΕΓΧΟΣ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ», όπου  θα αναγράφεις  το username & το password σου ώστε να το εξετάσουμε.

-αν δεν είναι πλήρης η εγγραφή σου κι έχεις παραλείψει ή έχεις δώσει λανθασμένες πληροφορίες στο λογαριασμό σου,  ο λογαριασμός σου έχει αποκλειστεί από τους διαχειριστές μας.  Στείλε μας email με θέμα «ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ», όπου  θα αναγράφεις  το email σου.Ενώ είχα  κάνει εγγραφή παλαιότερα, δε μπορώ να συνδεθώ.
Είναι πολύ πιθανό να έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σου λόγω  μη χρησιμοποίησής του από την πλευρά σου.  Στείλε μας email με θέμα «ΕΠΑΝΑΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ», όπου  θα αναγράφεις  το email σου.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Δεν βρίσκω ασκήσεις σχετικά με το θέμα που ψάχνω.
Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι οι εκπαιδευτικοί φίλοι του site μας εργάζονται συνεχώς για να εμπλουτίσουν τη βάση δεδομένων μας με όλες τις εργασίες που είναι χρήσιμες σε γονείς, μαθητές και καθηγητές. Κάνε Like στο Facebook του click-me.gr, γίνε μέλος ή απλά να το επισκέπτεσαι συχνά ώστε να ενημερώνεσαι πρώτος για τα νέα εκπαιδευτικά άρθρα.

Δε μπορώ να κατεβάσω φύλλα εργασιών.
Τα περισσότερα εκπαιδευτικά αρχεία μας είναι αρχεία εικόνας.
Για να κατεβάσεις και να αποθηκεύσεις μια εικόνα στον υπολογιστή σου κάνε δεξί κλικ πάνω της και πάτα "Αποθήκευση εικόνας ως...".  ‘Έπειτα, επέλεξε τον επιθυμητό φάκελο αποθήκευσης και πάτα "Αποθήκευση".


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Πως εκτυπώνω μια εικόνα;

Google Chrome

Για να εκτυπώσεις μια εικόνα κάνεις δεξί κλικ πάνω της κι έπειτα πατάς "Άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα". Τώρα βλέπεις μόνο την εικόνα στην οθόνη. Από το μενού του browser (Το εικονίδιο Ξ τέρμα πάνω δεξιά κάτω από το κόκκινο κουμπί "Κλείσιμο") πατάς "Ρυθμίστε & ελέγξτε τον Google Chrome". Μετά πατάς "Εκτύπωση". Εκεί θα επιλέξεις αν θες να έχει κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό η εκτύπωση, και αυτό εξαρτάται από την εικόνα που θες να εκτυπώσεις.  Αν η εικόνα εμφανίζεται ΟΚ και μόνη της στην προεπισκόπιση εκτύπωσης, τότε πάτα το κουμπί "Εκτύπωση". Αν η εικόνα κόβεται και βγαίνει σε δύο σελίδες ή παρατηρείς μια γραμμή με πληροφορίες όπως ημερομηνία, τίτλος σελίδας που σου χαλάνε την εκτύπωση, τότε  μπορείς να επιλέξεις Περιθώρια -> Καθόλου ή να αποεπιλέξεις το "Κεφαλίδες & Υποσέλιδα". Αν τώρα είναι οκ η σελίδα που θα εκτυπωθεί, πατάς το κουμπί "Εκτύπωση" στην πάνω αριστερά μεριά.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν δε βρίσκεις το κουμπί "Εκτύπωση", αλλά στη θέση του βρίσκεις το κουμπί "Αποθήκευση", τότε εκεί που λέει "Προορισμός" πάτα το κουμπί "Αλλαγή" και επέλεξε τον συνδεδεμένο εκτυπωτή σου. Τώρα πάτα "Εκτύπωση"!


Mozilla Firefox
Για να εκτυπώσεις μια εικόνα κάνεις δεξί κλικ πάνω της κι έπειτα πατάς "Προβολή εικόνας". Τώρα βλέπεις μόνο την εικόνα στην οθόνη. Από το μενού του browser (Το εικονίδιο Ξ τέρμα πάνω δεξιά κάτω από το κόκκινο κουμπί "Κλείσιμο") πατάς "Εκτύπωση".  Εκεί θα επιλέξεις αν θες να έχει κατακόρυφο ή οριζόντιο προσανατολισμό η εκτύπωση, και αυτό εξαρτάται από την εικόνα που θες να εκτυπώσεις.  Αν η εικόνα εμφανίζεται ΟΚ και μόνη της στην προεπισκόπιση εκτύπωσης, τότε πάτα το κουμπί "Εκτύπωση". Αν η εικόνα κόβεται και βγαίνει σε δύο σελίδες ή παρατηρείς μια γραμμή με πληροφορίες όπως ημερομηνία, τίτλος σελίδας που σου χαλάνε την εκτύπωση, τότε πάτα το κουμπί "Διαμόρφωση σελίδας". Εκεί, στην καρτέλα "Περιθώρια, Κεφαλίδα/Υποσέλιδο" μπορείς να βάλεις μηδέν σε όλα τα 4 περιθώρια και επίσης να επιλέξεις "--κενή--" σε όλες τις Κεφαλίδες & τα Υποσέλιδα. Μετά, πατάς "ΟΚ". Τώρα, λογικά, η εικόνα σου εμφανίζεται τέλεια και μπορείς να πατήσεις το κουμπί "Εκτύπωση"!Πως εκτυπώνω κείμενο;
Για να εκτυπώσεις κείμενο (στον Mozilla Firefox) το επιλέγεις με το ποντίκι (το κάνεις...μπλε!) και μετά πας από το μενού του Browser και πατάς "Εκτύπωση". Έπειτα, στην Περιοχή Εκτύπωσης επιλέγεις να εκτυπωθεί η "@ Επιλογή" και πατάς "ΟΚ".ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ (ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ) ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ

Πως αποθηκεύω μια εικόνα;
Για να κατεβάσεις και να αποθηκεύσεις μια εικόνα στον υπολογιστή σου κάνε δεξί κλικ πάνω της και πάτα "Αποθήκευση εικόνας ως...". 'Επειτα, επέλεξε τον επιθυμητό φάκελο αποθήκευσης και πάτα "Αποθήκευση".


Πως αποθηκεύω κείμενο;
Για να κατεβάσεις και να αποθηκεύσεις ένα αρχείο PDF ή DOC στον υπολογιστή σου κάνε δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο PDF και DOC  αντίστοιχα. Στη συνέχεια πάτα "Αποθήκευση δεσμού ως...".  'Επειτα, επέλεξε τον επιθυμητό φάκελο αποθήκευσης και πάτα "Αποθήκευση".
 

5 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

 

Δες κι αυτά τα άρθρα από τη Google!

Πάτα "Μου αρέσει!" Θα μαθαίνεις από τους πρώτους τα νέα που ανεβαίνουν!