Ζωγραφική για παιδιά

Έψαχνες φυλλάδια με

ζωγραφική για παιδιά;



Τι καλά, μόλις πάτησες στη σωστή ιστοσελίδα! ;-) Θα βρεις πολλά φυλλάδια ζωγραφικής εδώ, στην κατηγορία "Ζωγραφική για παιδιά".

Στο Click-me.gr θα βρεις ζωγραφιές στο χέρι, που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ιστοσελίδα! Υπάρχουν πολλά θέματα τα οποία οι φίλοι νηπιαγωγοί (και μη!) φροντίζουν να ανανεώνουν όσο πιο συχνά μπορούν.
Εδώ θα βρεις πάρα πολλά θέματα ζωγραφικής για παιδιά προσχολικής αλλά και σχολικής ηλικίας, ζωγραφιές για κορίτσια & για αγόρια. Πριγκήπισσες & πρίγκηπες, Ζώα και παιχνιδιάρικες φατσούλες. Looney Tunes & Disney...

Ζωγραφική παιδιάΚαι πολλά άλλα!Bρες τα links για κάθε ζωγραφιά. Κατέβασέ τα και εκτυπωσέ τα όποτε θες, ή εκτύπωσε τις εικόνες χωρίς να τις κατεβάσεις καν στον υπολογιστή σου!

Βρες εδώ και κατέβασε στον υπολογιστή σου ή εκτύπωσε αμέσως  μεγάλη ποικιλία από ζωγραφιές για παιδιά από 1 έτους ως ...99 ετών!!!

Κατέβασε για το καμάρι σου ή τα..καμάρια σου ότι ζωγραφιά μπορείς να φανταστείς! Μπορεί να είναι λουλούδια, δεντράκια, παιδιά, ζώα, φατσούλες, βαρκούλες, λαγουδάκια, ο κακός λύκος, γουρουνάκια... ψαράκια, πεταλούδες, κλόουν, αμάξια, αυτοκινητάκια, αρκουδάκια, γατούλες και μελισσάκια για εκτύπωση!

Τα πάντα! Και οι ζωγραφιές ανανεώνονται συνεχώς! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεσαι πρώτος για τις καινούριες ζωγραφιές για παιδιά που ανεβαίνουν!

{module[306]}


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου! 
 

"Τα Μυρμηγκοκαμώματα του Μελή" ; Ένα έμμετρο παραμύθι για παιδιά 4+