Ζωγραφική για παιδιά

ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!

 

Ζωγραφική για παιδιά

Έψαχνες φυλλάδια με

ζωγραφική για παιδιά;Τι καλά, μόλις πάτησες στη σωστή ιστοσελίδα! ;-) Θα βρεις πολλά φυλλάδια ζωγραφικής εδώ, στην κατηγορία "Ζωγραφική για παιδιά".

Στο Click-me.gr θα βρεις ζωγραφιές στο χέρι, που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ιστοσελίδα! Υπάρχουν πολλά θέματα τα οποία οι φίλοι νηπιαγωγοί (και μη!) φροντίζουν να ανανεώνουν όσο πιο συχνά μπορούν.
Εδώ θα βρεις πάρα πολλά θέματα ζωγραφικής για παιδιά προσχολικής αλλά και σχολικής ηλικίας, ζωγραφιές για κορίτσια & για αγόρια. Πριγκήπισσες & πρίγκηπες, Ζώα και παιχνιδιάρικες φατσούλες. Looney Tunes & Disney...

Ζωγραφική παιδιάΚαι πολλά άλλα!Bρες τα links για κάθε ζωγραφιά. Κατέβασέ τα και εκτυπωσέ τα όποτε θες, ή εκτύπωσε τις εικόνες χωρίς να τις κατεβάσεις καν στον υπολογιστή σου!

Βρες εδώ και κατέβασε στον υπολογιστή σου ή εκτύπωσε αμέσως  μεγάλη ποικιλία από ζωγραφιές για παιδιά από 1 έτους ως ...99 ετών!!!

Κατέβασε για το καμάρι σου ή τα..καμάρια σου ότι ζωγραφιά μπορείς να φανταστείς! Μπορεί να είναι λουλούδια, δεντράκια, παιδιά, ζώα, φατσούλες, βαρκούλες, λαγουδάκια, ο κακός λύκος, γουρουνάκια... ψαράκια, πεταλούδες, κλόουν, αμάξια, αυτοκινητάκια, αρκουδάκια, γατούλες και μελισσάκια για εκτύπωση!

Τα πάντα! Και οι ζωγραφιές ανανεώνονται συνεχώς! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεσαι πρώτος για τις καινούριες ζωγραφιές για παιδιά που ανεβαίνουν!

 

 

 
 
   

 

Απλά... πάτα "Μου αρέσει!"

Εκτύπωσε Εκπαιδευτικό Υλικό

Αν είχες κάνει εγγραφή στο site μας την εβδομάδα 26/05/14-01/06/14 παρακαλούμε να εγγραφείς ξανά!
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ CLICK-ME.GR
(ΤΕΡΜΑ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ)
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ & ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ!

 

ΧΟΡΗΓΟΣ TOY MHNA:

Δημιουργική απασχόληση Ηράκλειο

Μην ξεχνάς...

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων με πολλές υποχρεώσεις, όμως βρίσκουμε το χρόνο να ανεβάζουμε χρήσιμο υλικό για σένα και τα παιδιά σου κάθε μέρα...
Ελπίζουμε να το εκτιμάς και να στηρίξεις την πρόσπαθειά μας, όπως μπορείς. Με ένα like, ένα follow ή ένα +1!
Σ' ευχαριστούμε!

TRANSLATION