ΚΑΘΕΤΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ PDF


Απόκριες ονομάζονται οι τρεις εβδομάδες πριν από την Καθαρά Δευτέρα, πριν αρχίσει η Μεγάλη Σαρακοστή. Αυτή η χρονική περίοδος ταυτίζεται με την περίοδο του Τριωδίου (μια κινητή περίοδο από την Κυριακή του Τελώνου και του Φαρισαίου μέχρι την Κυριακή της Τυροφάγου ή Τυρινής, σύμφωνα με την Εκκλησία μας). Από την μέρα που αρχίζει το Τριώδιο μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα είναι ιδιαίτερες μέρες διότι συμβολίζουν τον ερχομό της Άνοιξης και τη προετοιμασία των ανθρώπων για το Άγιο Πάσχα. Καλό είναι να προμηθεύουμε τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με φύλλα ζωγραφικής που εστιάζουν στο πνεύμα των ημερών, με θέματα από τις Απόκριες, τα πάρτι της Τσικνοπέμπτης και το πέταγμα του Χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα!

Αποκριάτικες Ζωγραφιές για εκτύπωση PDF


Απόκριες και πάλι... Τσικνοπέμπτη, Καθαρά Δευτέρα και μασκαράδες!!! Στις τάξεις, στον παιδικό σταθμό, στο Νηπιαγωγείο, στο Δημοτικό αλλά και στο Γυμνάσιο, όλοι προετοιμάζονται και φτιάχνουν γιρλάντες...! Στολίζουν την τάξη με γιρλάντες από κλόουν και αρλεκίνους!
Παρακάτω θα βρεις πανέμορφες αποκριάτικες ζωγραφιές για παιδιά, έτοιμες για εκτύπωση! Στις ζωγραφιές αυτές θα βρεις θέματα σχετικά με τις Απόκριες, όπως κλόουν, ζογκλέρ, αρλεκίνους, μάσκες, μπαλόνια, χαρταετούς, αποκριάτικο πάρτι, εξοχή με παιδάκια που πετούν το χαρταετό...

Δες εδώ μερικές από τις αποκριάτικες ζωγραφιές που υπάρχουν στο πλήρες pdf αρχείο.

1. ΚΑΘΕΤΕΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ


Κωδικός πρόσβασης αρχείου: click-me.gr



ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΚΛΟΟΥΝ


© ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ [Ν. 2121/1993 & 4481/2017]
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ | ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ LINK ΠΡΟΣ ΤΟ WWW.CLICK-ME.GR | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σου άρεσε το άρθρο;  Μοιράσου το με τους φίλους σου!